Son dakika: Evlenenlere faizsiz 150 bin TL kesinleşti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Evlenenlere faizsiz 150 bin TL kesinleşti

Son dakika haberi: Cumhur ittifakının seçimleri kazanmasından sonra evleneceklere faizsiz 150 bin TL verileceği kesinleşti.

Kredi 29 Mayıs 2023 13:02 3
Son dakika: Evlenenlere faizsiz 150 bin TL kesinleşti

Cumhur ittifakı ve Erdoğan kazandı: Evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi verilecek.

Cumhur İttifakı genel seçimlerde, Recep Tayyip Erdoğan ise Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıkta kazanan isim oldu. Sandıktan Cumhur ittifakı yönünde karar çıkmasından sonra gözler meclisin toplanması, yeni kabinenin açıklanmasına çevrildi.

ERDOĞAN: İLK İŞİMİZ KABİNE

Geçen gün katıldığı televizyon programında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden sonra ilk işin kabine olacağını söyledi. Kabinenin hızlı şekilde belirlenmesinden sonra meclis çalışmalarına başlayacak.

EVLENECEKLERE 150 BİN TL KREDİ VERİLECEK: FAİZ YOK 2 YIL GERİ ÖDEME YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı evleneceklere faizsiz 150 bin TL'lik kredi verileceğini söyledi. Faizsiz şekilde verilecek kredide 2 yıl geri ödeme olmayacağı, kredinin bu şekilde kullandırılacağına yer verildi. 48 ay vade ile çekilecek kredide 2 yıldan sonra geri ödemeler aylık 3 bin 125 TL olarak yapılacak. Aylık yapılacak 3 bin 125 TL'lik ödeme ile birlikte 48 ayın sonunda Aile ve Gençlik Bankası'na toplamda 150 bin TL'lik ödeme yapılacak.

BAŞVURU

YSK yaptığı açıklamada saatler içinde milletvekili seçimi kesin sonuçlarının açıklanacağını bildirdi. Kesin sonuçların Resmi Gazete'de yayınlanmasından sonraki 3. gün meclis toplanacak. En yaşlı üye sıfatıyla Bahçeli'nin başkanlık edeceği meclisin ilk oturumundan sonra meclis başkanı seçimi olacak ve meclis yeni yasama yılına başlayacak. Bu kapsamda ilk aşamada Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulması için harekete geçilecek. Banka kurulduktan sonra evlilik kredisi başvurusu başlayacak. Başvuruların Haziran sonu, Temmuz ayı başında başlaması bekleniyor. Başvuru başladığında haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Abi ne zaman olduğu yazıyor da bilgi verir misiniz olduğu zaman teşekkür ediyoruz
Ziyaretçi 11 Ay Önce
biztyp oşcileride müjde bekliyoruz başkanim süremiz qzkaldi
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Yalnız damadami 150 olacak gelinle birlikte paylaşilacakmi 150bini