Son dakika: Ethereum'a yeni güncelleme geliyor: İşte tarih
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Ethereum'a yeni güncelleme geliyor: İşte tarih

Son dakika haberi: Ethereum'da önemli bir adım daha atılacak. Şangay güncellemesi için 2 aydan kısa süre kaldı.

Kripto Paralar 23 Ocak 2023 08:46 0
Son dakika: Ethereum'a yeni güncelleme geliyor: İşte tarih

Ethereum'da son dakika geldi: Mart ayına dikkat.

En büyük ikinci kripto para olan Ethereum ile ilgili son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Ethereum'da geçen Eylül ayında bir güncelleme olduğu bildirildi. 4 ay önc ypaılan güncellemede Ethereum ağının iş kanıtı (PoW) denilen konsensüs mekanizmasından hisse kanıtı PoS denilen konsensüs mekanizmasına geçiş yapılmıştı.

Geçişle birlikte ciddi anlamda hareketlenen Ethereum'da, bu geçiş sonrası bazı sorunlar yaşanmıştı. Gelen son dakika bilgilerine göre Ethereum yeni bir güncellemeye daha hazırlanıyor. Şangay adı verilen bu yeni güncelleme için tairh de belli oldu. Edinilen bilgilere göre yeni güncellemenin Mart ayında hayata geçirileceği konuşuluyor. Bu beklentinin Ethereum'a olan ilgiyi arttırması canlı tutması , bunun da kripto para piyasasına olumlu etki etmesi bekleniyor. 

ETHEREUM ŞİMDİ NE KADAR?

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre 1 Ethereum 1634 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

İKİ KÖTÜ HABER GELDİ AMA...

Son günlerde kripto paralarda ciddi yükseliş var. 16 bin dolar seviyelerindeki Bitcoin şu sıralar 22 bin 742 dolar seviyesinde seyrediyor. Kripto paralarda yaşanan yükseliş, bir süre gelen iki haberle duraklamıştı. Bu haberlerden ilki, kripto kredi platformu Genesis'in iflas başvurusu yapması, diğeri ise Amerika'nın kripto para borsası Bitzlato'yu çeşitli yasadışı eylemlerle suçlaması oldu. Genesis'in iflası son günlerde çokça konuşulduğu için ciddi bir etki yaratmadı.

Finans7.com | Ankara
Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç