Son dakika: Ethereum fiyat tahmini geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Ethereum fiyat tahmini geldi

Son dakika haberi: Ethereum fiyatında son dönemlerde yaşanan ciddi hareketlerden sonra kritik tahmin geldi.

Kripto Paralar 10 Nisan 2023 23:42 0
Son dakika: Ethereum fiyat tahmini geldi

2025 yılında Ethereum ne kadar olacak? İşte gelen son dakika açıklaması.

Blockchain ağlarına ve Web3 altyapısına yatırım yapan girişim sermayesi Placeholder VC adlı şirketin ortaklarından olan Kripto Analisti Chris Burniske, Ethereum fiyatına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Burniske yaptığı son dakika açıklamasında Ethereum'da bir fiyat düzeltmesi beklentilerinden vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

2022 yılı Kasım döneminde kripto varlıkların dip seviyesini doğru şekilde tahmin eden analistlerden biri olan girişim kapitalisti, konu ile ilgili yaptığı paylaşımda ETH'nin uzun vadeli büyük bir ralli için hazırlandığını, ciddi bir yükselişin kapıda olduğunu söyledi. Burniske yaptığı açıklamada ETH'de düzeltme bekleyen oyucuları hayal kırıklığının beklediğini söyledi.

Ethereum'un tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseleceğini, yüzde 438'in üzerinde kazanç elde ettiğini gördüğünü söyleyen Burniske, Ethereum'un 1000 doların altına düşmesini bekleyen yatırımcılara kripto parlığın 10 bin dolara ulaşmasını beklediklerini söyledi.

Analistler yaptığı açıklamada 2025 yılında 10 bin dolarlık fiyatın mümkün olduğunu söyledi. 

Son dönemlerde yaşanacak gelişmelerin kripto para birimlerini kısa vadede geri çekebileceğini söyleyerek sözlerini sürdüren Burniske, yakın zamanda sert bir gerileme beklemediğini ve kripto para piyasasının muhtemelen bir boğa koşusu için hazırlandığını söyledi.

ETHEREUM FİYATI NE KADAR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre Ethereum fiyatı 1882 dolara kadar yükseldi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç