Son Dakika: Ethereum Çakıldı İşte 1 ETH Fiyatı ve Düşme Nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Ethereum Çakıldı İşte 1 ETH Fiyatı ve Düşme Nedeni

Son dakika haberi: Ethereum fiyatında sert düşüş görüldü. Yaşanan sert düşüş sonrası Ethereum kritik 1500 dolarlara geriledi. İşte son fiyatlar ve düşüş nedeni.

Kripto Paralar 11 Haz 2022 14:10 0
Son Dakika: Ethereum Çakıldı İşte 1 ETH Fiyatı ve Düşme Nedeni

Son dakika : Ethereum çakıldı.

Kripto para piyasasında bir kriz daha başladı. Son günlerde yatay seyredek kripto paralarda dünden bu yana sert hareketler başladı. En büyük ikinci kripto para olan Ethereum'da sert düşüş görülürken bir alt coin'de yaşanan tarihi yükseliş kripto para piyasasını alt üst etti.

BİTCOİN DÜŞTÜ

Dün 30 bin dolar seviyesinde olan Bitcoin, Amerika'dan , beklentilerin üzerinde gelen enflasyon verilerinin ardından hızlı şekilde düşüşe geçti. Edinilen son bilgilere göre düşüş bugün de devam etti. Son verilere göre 1 Bitcoin yüzde 3.59 seviyesinde bir düşüş göstererek 28 bin 913 dolara kadar geriledi. 

İşte Bitcoin fiyatında yaşanan değişimin grafiği:

ETHEREUM ÇAKILDI

Genelde Bitcoin ile paralel olarak düşen ve yükselen en büyük ikinci kripto para olan Eth'de bugün ssert düşüş görüldü. Dünden bu yana yüzde 10.42 düşen Ethereum, dünya gündemine oturdu. Dün 1772 dolar seviyesinde olan Ethereum, sert düşüşe geçti ve 1587 dolara kadar geriledi. 

İşte dünden bu yana Ethereum fiyatında yaşanan düşüşün grafiği:

DİĞER KRİPTO PARALAR

Diğer kripto paralarda da düşüşler görülüyor. Gelen son verilere göre BNB 282 dolara kadar gerilerken ADA Cardano 0.5997 doılara kadar geriledi. 

XRP fiyatı 0.379 dolar seviyesinde seyrederken SOL fiyatı ise 36 dolar seviyesinde. 1 Doge Coin ise 0,075 dolar seviyesinde.

NEDEN DÜŞÜYOR?

ABD'de açıklanan enflasyon verilerinin ardından borsada düşüş yaşandı. Güvenli liman arayan yatırımcılar, altına yöneldi. Altın ons fiyatıdna yaşanan yükseliş, kripto para ile borsa piyasasına olumsuz yansıdı.

Not: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç