Son Dakika: Esenyurt'ta Parkta Skandal Olay
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Esenyurt'ta Parkta Skandal Olay

Son dakika haberi: Esenyurt'ta bir parkta skandal video gündeme bomba gibi düştü. Olay dayılar olarak gündem oldu.

Yerel Haberler 1 Haz 2022 20:18 0
Son Dakika: Esenyurt'ta Parkta Skandal Olay

Esenyurt'un orta yerinde iğrenç görüntüler.

Bir Twitter adresi üzerinden yayınlanan video kısa sürede gündeme bomba gibi düştü. Twitter'da yayınlanan ve kısa süre içinde rekor izlenme alan, çok sayıda kişi tarafındna paylaşılan videoda , parkta iki kişinin uygunsuz şekilde yakalandığı görüldü.

Ciddi bir kullanıcı sayısına sahip olan Bir Twitter sayfası  tawrafından paylaşılan ve kısa süre içinde yayılan videoda , bir parkta çalıların arkasında iki erkeğin uygunsuz şekilde olduğu görüldü. O anları cep telefonu kamerasına çeken bir kişi, onlara tepki gösterdi ve onların o halini cep telefonuna çekti.

Yakalanan iki erkek, hemen kalktı ve bölgeden kaçarak uzaklaştı. Bu görüntüler ise sosyal medya üzerinde günün en çok paylaşılan, yayılan videosu oldu.

MODA SAHİLDE YAŞANAN SKANDAL

Bebek'te sahil kenarında bir kadın ile erkeğin uygunsuz şekildeki görüntüsü, sokak ortasında ilişkiye girmesi ve başka bir yerde parkta bir kişinin çıplak şekilde uzanması büyük tepki çekmişti. Yaşanan olay sonrası gözaltına alınan iki isimden Ö.K. ifadesinde, "Olay sırasında tiner kullandığım için onun etkisi altındaydım. Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum, izinliyim, pişmanım ve tedavi olmak istiyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum"  dedi. 

Yaşanan bu olaylar sosyal medya üzerinde büyük tepkilere neden oldu. Olaylarla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç