Son dakika: En ucuz tatil kampanyaları başladı: Erken rezervasyon patladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: En ucuz tatil kampanyaları başladı: Erken rezervasyon patladı

En uygun fiyatlı tatil fiyatları açıklandı. İşte gelen son dakika açıklaması ve en uygun fiyatlı tatil kampanyası.

Yaşam 29 Ocak 2023 09:17 0
Son dakika: En ucuz tatil kampanyaları başladı: Erken rezervasyon patladı

En ucuz tatilin fiyatı açıklandı: Kampanyalar başladı.

En uygun fiyatlara tatil yapmak isteyen vatandaşlar için kampanyalar bu sene de başladı. Yaz aylarında yüksek fiyatlara tatil yapmak istemeyen vatandaşlar, rezervasyonlarını şimdiden yaptırarak daha uygun fiyata tatil yapabilecek. Daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden akın ederek geçen seneye göre yüzde 30 daha fazla rezervasyon yaptı.

Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar yaptığı son dakika açıklamasında geçen seneye göre daha fazla rezervasyon yapıldığını söyledi ve “Geçen seneye göre erken rezervasyonun ilk döneminde kişi sayısında yaklaşık yüzde 25, yüzde 85-90’a yakın da ciroda artış görüyoruz” dedi. Fiyatlarda geçen yıla göre yüzde 60 oranında bir zam olduğunu ifade eden Mete Vardar, “Ancak bu artış yaz sezonuna yaklaştıkça yüzde 100’e yakın olacaktır. Bu anlamda erken rezervasyon her zaman için yerli turist açısından önemli bir fırsattır” dedi.

TATİL ZAMANI YER BULUNAMAYACAK

Tatilsepeti Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz açıklamasının devamında erken rezervasyonlarca ciddi artış olduğunu , bu şekilde gidilmesi durumunda sezonda yer bulmanın oldukça zor olacağını söyledi. Küçükyılmaz yaptığı açıklamasında, “Bu durum, erken rezervasyon satışlarının hareketli geçeceğini gösteriyor. Kasım ayında başlayan bu dönem içerisinde, misafirlerimize seçenekli erken rezervasyon fırsatları sunuyoruz. Her şey dahil konsepti ile misafirlere tatil avantajı sunulmasından kaynaklı, geçmiş yıllarda olduğu gibi özellikle yabancı turist açısından çok fazla yoğunluk yaşanacağını öngörüyoruz. Erken rezervasyon avantajlarından yararlanılarak yapılacak rezervasyonlardan dolayı, sezonda müsaitlik bulunması zorlaşacaktır” dedi.

TATİL FİYATLARINA ZAM GELDİ

Küçükyılmaz açıklamasının devamında fiyatlara zam geldiğini söyledi. Yüzde 70'lere varan zamların geldiğini söyleyen KJüçükyılmaz, yurt içinde Antalya, Bodrum, Kıbrıs, Marmaris ve Çeşme bölgelerinin tercih edildiğini, yurt dışında ise Balkanlar, İtalya, Orta Avrupa, Dubai ve Tayland’ın ön plana çıktığını belirtti.

EN YOĞUN YERLER

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ise yaptığı son dakika açıklamasında, “Akdeniz’de; Kemer, Belek, Side, Alanya, Ege Bölgesi’nde de; Bodrum, Kuşadası, Çeşme, Marmaris, Fethiye bölgelerine ilgi yoğun. Yurtdışı da bu yıl oldukça yoğun talep alıyor. Özellikle Balkanlar gibi vizesiz turlara çok yoğun ilgi var. Ama bunun yanında Prag, Viyana, Budapeşte gibi şehirleri kapsayan Orta Avrupa programına, Roma, Floransa, Venedik gibi şehirleri kapsayan klasik İtalya programına da ilgi oldukça yoğun. Bunların yanı sıra deniz seyahati tercih eden misafirlerimiz de Mısır, Şarm El Şeyh, Dubai, Uzakdoğu gibi Tatil bölgelerini tercih edebiliyor” dedi.

TATİL FİYATLARI

Tur sitelerine bakıldığında en uygun fiyatlı tatillerin dört gece beş gün iki kişilik tatil faturası 6 bin liradan başlıyor. Fiyatlar 70 bin TL'ye kadar çıkıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte fiyatların daha da artacağı bildirilti.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç