Son dakika: Emekli ve memur maaşları erken yatacak mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Emekli ve memur maaşları erken yatacak mı?

Memur ve emekli maaşları bayramdan önce hesaplara yatacak mı? Maaşlar erken yatacak mı? İşte gelen son dakika bilgileri.

Son dakika: Emekli ve memur maaşları erken yatacak mı?

Son dakika: Memur ve emekli maaşlarının erken yatıp yatmayacağı belli oluyor.

2024 yılı Kurban Bayramı'na kısa süre kaldı. Bayrama az süre kala vatandaşlar, memur ile emekli maaşlarının bayramdan önce erken yatıp yatmayacağını araştırmaya başladı. Biz de Finans7 olarak bu yazımızda maaşa dair bilgileri paylaştık. Peki memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatacak mı? Emekli maaşları ve Bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak? İşte son dakika bilgileri.

BAYRAM NE ZAMAN?

2024 yılı Kurban Bayramı bu sene 16 Haziran Pazar günü başlayacak. 15 Haziran 2024 günü ise Kurban Bayramı Arife günü olacak. Bayram taitli normalde 19 Haziran'da sona erecek ve 20 Haziran'da mesai başlayacak.

Ancak yarın yapılacak kabinede bu konuda bir görüşme yapılması ve bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağının belli olması bekleniyor.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI ERKEN YATACAK MI? YARIN BELLİ OLACAK

Kamu personelleri ile emekliler ise Haziran maaşlarının erken yatmasını istiyor. Bu konuda karar Salı günü belli olacak. Yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı millete sesleniş konuşması yapacak ve kabine kararlarını açıklayacak. Sizce maaşlar erken yatmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Maaşlarla igili bir karar alınması durumunda kabine sonrası açıklanır. Kabine sonrası açıklama geldiğinde telefonunuza bildirimle haber almak istiyorsanız aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç