Son dakika: Emekli Bayram ikramiyesinde zam kesinleşti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Emekli Bayram ikramiyesinde zam kesinleşti

Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak? İşte kulislerde konuşulan emekli bayram ikramiyesi zammı...

Emekli Haberleri 26 Mayıs 2023 17:37 3
Son dakika: Emekli Bayram ikramiyesinde zam kesinleşti

Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak?

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine sayılı günler kala liderlerin vaatleri ilgi uyandırmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun vaatlerinden biri bayram ikramiyesinin asgari ücret seviyesinde olmasıydı. Bu gelişmenin ardından Erdoğan'dan da emekli bayram ikramiyesi için zam sinyali geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son açıklamada, "Emeklilerimizin bayram ikramiyesini 2 bin liraya çıkardık, şimdi bu rakamı daha da yukarıya çıkarmanın hesabı içerisindeyiz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu da en dikkat çeken vaatlerinin arasında yer alan bayram ikramiyesi için, "Kurban Bayramı’nda 8 bin 500 lira ikramiyenize ilaveten bu Ramazan Bayramı için oluşan 6 bin 500 liralık fark da ek ödeme olarak hesaplarınıza yatacak" demişti.

Show Haber'in kulislerden edindiği bilgilere göre AKP’nin bayram ikramiyesindeki hedefi 2 bin lirayı 3 bin TL'ye çıkarmak.

Kılıçdaroğlu ise seçilmesi durumunda bir asgari ücrete çıkaracağının sözünü verdi.

NE ZAMAN?

Kurban bayramı ikramiyesi için zam önümüzdeki günlerde belli olacak. Zam belli olduğunda haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Keske adalet olsa su dunyada
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Kilictaroglunun yapacagi gibi yapsinlar keske hadi bakalim emekliye zam yada ikramiye verirken birazda dul ve yetim maaslarinida susunsunler aradaki fark bu kadarda olmamali allah vicdan merhamet versin keske kendi maaslariyla karsilastirsalar bir kerede empati kursalar bu insanlar bu paralarla nasil ev gecindirecekler diye ellerini vicdanlarina koysalar
Ziyaretçi 11 Ay Önce
emekli nezaman doğru dürüst zam aldıki