Son Dakika: Elon Musk Elinde Kaç Tane Bitcoin Olduğunu Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Elon Musk Elinde Kaç Tane Bitcoin Olduğunu Açıkladı

Son dakika... Tesla'nın elindeki toplam Bitcoin sayısı açıklandı. Yüzde 75'i satılmış hali bile çok fazla.

Kripto Paralar 27 Tem 2022 09:16 0
Son Dakika: Elon Musk Elinde Kaç Tane Bitcoin Olduğunu Açıkladı

Tesla , elinde kalan Bitcoin miktarını kamuoyuna açıkladı. Söz konusu açıklamaya baktığımızda Tesla'nın geçen seneye göre elindeki kripto paraların yüzde 75'lik kısmını sattığı görüldü. Buna rağmen bile elinde hala ciddi miktarda kripto para var.

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan , elektrikli araç piyasasının dev şirketi Tesla 'dan bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komsiyonu'na bildirim yapıldı ve şirketin 2022 yılı ikinci çeyreğe ilişkin raporuna yer verildi. Söz konusu rapora baktığımızda Tesla'nın elindeki kripto para miktarını da açıkladığı görüldü.

AÇIKLAMA BİTCOİNİ DÜŞÜRDÜ

Geçen hafta bu konuda bir açıklama gelmiş ve Tesla, elindeki Bitcoinlerin yüzde 75'lik kısmını sattığını kamuoyuna duyurmuştu. Yapılan bu açıklama kripto para piyasasında şok etkisi yarattı. 24 bin 193 dolara çıkarak son dönemlerdeki en yükske seviyesine ulaşan ve toparlanma sinyallerini güçlendiren Bitcoin, bu açıklama ile birlikte yeniden düşüşe geçti ve şu sıralar 21 bin 206 dolar seviyesinde seyrediyor. 

ELİNDE HALA ÇOK VAR

Bir açıklama geldi ve Tesla'nın elinde hala çok miktarda Bitcoin olduğu görüldü. Elindeki toplam Bitcoin'in yüzde 75'ini satmasına rağmen şirketin elinde hala 10 bin 500 adet Bitcoin olduğu açıklandı. Bu da şirketin elinde şu anda 222 milyon 600 bin dolarlık daha Bitcoin olduğunu gözler önüne seriyor. 

SATMADIĞI TEK KRİPTO PARAYI AÇIKLADI

Bitcoinlerin yüzde 75'inin satışı açıklaması kripto paralarda şok etkisi yaratırken Tesla'nın sahibi Elon Musk'tan bir son dakika açıklaması geldi ve kripto paralar arasında sadece Dogecoin'in satılmadığına yer verildi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç