Son Dakika: Ekrem İmamoğlu'ndan Nureddin Nebati'ye Teşekkür
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Ekrem İmamoğlu'ndan Nureddin Nebati'ye Teşekkür

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu ve Bakan Nebati'ye teşekkür etti.

Ekonomi 6 Ekim 2022 08:50 0
Son Dakika: Ekrem İmamoğlu'ndan Nureddin Nebati'ye Teşekkür

Ekrem İmamoğlu'ndan Bakan Nebati'ye teşekkür.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Dün gece paylaşım yapan İmamoğlu, Hazine ve MAliye Bakanı Nureddin Nebati'ye seslendi ve kredi onayının verilmesini istedi. 

İmamoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: "Nöroekonomi, heterodoks yaklaşım, epistemolojik kopuş vs bu imzayı atın Sayın Bakan. Ataşehir Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor. İstanbul'un kalbine kocaman Finans Merkezi yapılıyor ama metrosu yok. ZARAR, ZİYAN, YAZIK, GÜNAH"

İmamoğlu'nun bu açıklamasına Bakan Nureddin Nebati'den cevap gecikmedi ve Bakan , İmamoğlu'nun bu açıklamasını alıntılayarak, "Sayın İmamoğlu, “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı” projesine ilişkin dış finansman ihtiyacını karşılayacak temin izni, geçtiğimiz hafta İstanbullu vatandaşlarımızın hizmetine sunulmak üzere Bakanlığımız tarafından imzalandı.

Vatandaşlarımızın faydalanacağı bir hizmet söz konusuysa inceleme ve değerlendirme sürecinde asla parti ayrımı gözetmeyiz. Umarım belediyenin ulaşım altyapısında son dönemde oluşan sorunları giderir, mevcut projelerin üstüne beton dökmez ve İstanbulluları yollarda bırakmazsınız!"

EKREM İMAMOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR GELDİ

Bakan Nebati'nin bu açıklamasından sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir paylaşım yaptı ve kredi onayındna dolayı Bakan Nebati'ye teşekkür etti. İmamoğlu açıklamasında, "Sayın Bakan Nebati; öncelikle 16 milyon İstanbullu adına bu imza için teşekkür ederim. Hizmetlerin, halkımıza daha hızlı sunulması konusunda sıkı işbirliğine ve diyaloğa hazırız." ifadelerini kullandı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç