Son dakika: Ekrem İmamoğlu sisteme girilmemiş oy sayısını açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Ekrem İmamoğlu sisteme girilmemiş oy sayısını açıkladı

Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş CHP Genel Merkezi'nde son dakika açıklamasında bulundu.

Son Dakika 15 Mayıs 2023 00:01 6
Son dakika: Ekrem İmamoğlu sisteme girilmemiş oy sayısını açıkladı

Son dakika: Ekrem İmamoğlu sisteme girilmemiş oy sayısını açıkladı.

Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş CHP Genel Merkezi'nde son dakika açıklamasında bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e yanıt veren İmamoğlu, Çelik'in 'alınganlık gösterdiğini' söyledi. İşte son dakika haberinin detayları...

Sürekli çalışma halinde olduklarını Kılıçdaroğlu ile bir arada olduklarını belirten İmamoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Biz buradan 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu adına buradayız. Yukarıda çalışma halindeyiz. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu ile bir aradayız. Böyle ifade ettiğim anda, sözüme alınganlık gösterdi AK Parti sözcüsü. Beni eleştirebilir ama bu tarif benim inancımla ilgili bir tarif. Bizim böyle bir atama vs. süreci yok. Saygıya sıra gelince, siz bir seçim gitmeden İstanbul'a belediye başkanı, İstanbul'u kazandı diye donattığınız için sizin sistemine güvenmiyoruz ama memleketimizin kurumlarına güveniyoruz. Zaten bizi de yanıltmadı. AA'yı düşünün, 50.01'de neredeyse yarım saat tuttu.
Bizi bu sistem zora soktu. Milletimizin sıkıntısı zaten sistemde.

Yaptığımız açıklamalarla aslında gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yüzde 60'larda başlatılan manipülasyon yüzde 49'lara indi, ısrarlar orada tutuyorlar. Şu anda sisteme hala giriş yapılmayan 7.5 milyon oy var. Bu bizim güçlü olduğumuz sandıklar. Her nasılsa yüzde 60'a iki saatte veren AA, yüzde 29 daha oy açıkladı ama devletin tüm kurumlarını bu anlamda sıkıntıya soktukları için AA bizim için artık yok hükmünde. Aynı manipülasyon ile milletimizi bu gece de ekranlara mahkum edecekler. Biz asla vazgeçmeyeceğiz.

Göreceksiniz biz inanıyoruz ki, eldeki veriler, istatistik bilgimiz ve sonuçlara dönük süreç, tüm milletimiz sabah Kılıçdaroğlu'nu önde görecektir. Islak imzalar yüzde 70'e ulaştı. 18:30'dan beri bazı veriler hiç değişmedi. Bunları da sunacağız, ilginç bir kurgu var çözmeye çalışıyoruz."

Finans7.com I Ankara

 

 

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Yama dikiş tutm 🤣adı artık sıra bizde
Ziyaretçi 11 Ay Önce
İşiniz sizin karalayıp iftira atmak zaten.Kazanamayınca ne diyeceksiniz tabikide bunları diyceksiniz.Allah sizin gibilere oy verenleri bildiği gibi yapsın.İnşallah bir gün pişman olurlar.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
herzamanki gibi çıkıs yolu kargasa çıkarmak sizin isiniz
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Bu kadar yüzsüzlük olamaz kaybettiklerini anlayınca oyuncağı elinden alınmış çocuk gibiler geceden beri itiraz ediyorlar bir gidin artık illâllah geldi sizden.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Kazanacağız hep birlikte direne direne hakkimizi kimseye vermiyecgizzz