Son dakika: Ehliyet affı komisyonda gündeme geldi: AK Parti cevap verecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Ehliyet affı komisyonda gündeme geldi: AK Parti cevap verecek

Son dakika haberi: TBMM'de ehliyet affı güncele geldi. Mecliste gündeme gelen ehliyet affına cevap bekleniyor.

Son Dakika 16 Ocak 2023 20:12 3
Son dakika: Ehliyet affı komisyonda gündeme geldi: AK Parti cevap verecek

TBMM'de ehliyet affı hatırlatması. AK Parti'den cevap gelecek.

TBMM 'de bugün önemli bir açıklama geldi. CHP'li Ömer Fethi Gürer yaptığı son dakika açıklamasında ehliyet affının gelmesi gerektiğini söyledi. 

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer , 1 milyondan fazla kişinin beklediği ehliyet affı düzenlemesinin artık gelmesi gerektiğini söyledi. Bu düzenlemenin meclis gündeminde ele alınmasını söyleyen Gürer, "Ayrıca, toplumun geniş kesiminin beklentisi olan ehliyet affıda biran önce getirilerek bu konuda düzenleme sağlanmalı , insan canına kastetmemiş olanların ehliyet afları da gerçekleştirilmelidir .Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tamamıyla ilgili bu konularda taleplerinide kamuoyuyla paylaşmıştır , iktidarımızda bunlar giderilecektir"

AK PARTİ TOPLU CEVAP VERECEK

Ehliyet affı, diğer personellere kadro, personel alımları talepleri TBMM'de gündeme geldi. Art arda gelen talepler sonrası AK Parti, tüm soruların ve taleplerin toplanacağını ve cevap verileceğini söyledi. Cevap gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
allah için ehliyet affı
Ziyaretçi 15 Ay Önce
KULA KULLUK EDENE YAZIKLAR OLSUN İNSANLIK MERHAMET VİJDAN İNSANLIK BİTMİŞ HIRSIZLIK CİNSEL TACİZCİ CİNAYET DOLANDIRICILIK UYUŞTURUCU SUÇU İŞLEYEN VATANDAŞLAR CEZA EVİNDEN ÇIKTI ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA 100 PUAN CEZA YİYENLER HALA EHLİYET AFFINI BEKLİYOR BU ÜLKEDE ASALET ADALETE HAK HUKUKTA YERİNDE VE ZAMANINDA İŞLEMEYEN ADALET .ADALET DEĞİLDİR ZARURİ OLAN EVİNE ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA EKMEK GÖTÜREN DÜNYA KADAR ŞOFÖR MESLEĞİNDEN GEÇİNEN İNSANLARA İVEDİLİKLE EHLİYET AFFI VERİLMELİDİR HATASIZ KİMSE YOKTUR BELLİKİ HERKES PİŞMAN BU KONU HAKKINDA GEREĞİNİN YAPILMASI ELZEMDİR ŞARTTIR MECBURİDİR BU ÜÇ GÜNLÜK DÜNYADA YAŞIYORSAK EZİYET ÇEKEREK DEĞİL İNSAN GİBİ YAŞAYALIM
Ziyaretçi 15 Ay Önce
İnanıyorum ki muhalefetten başka magduriyetimizi gören duyan yok pişmaniz hataliyiz bu kadar gündemde iken ak parti li vekil ve kurmaylardan bı cevap yok ehliyet affı ailesi hiç bir şeyi unutmayacak .