Son dakika: EGM'den Sedat Peker açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: EGM'den Sedat Peker açıklaması

Son dakika: Sedat Peker'e ilişkin sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Haberler 25 Ocak 2023 09:23 0
Son dakika: EGM'den Sedat Peker açıklaması

Son dakika: EGM'den Sedat Peker ile ilgili açıklama geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü,tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada hakkında suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yakalama kararı bulunan Sedat Peker'e ilişkin sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili gerekli yasal sürecin başlatıldığı bildirildi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan hakkında suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yakalama kararı bulunan Sedat Peker'e ilişkin sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

EGM'den yapılan açıklamada, sosyal medya üzerinde yapılan yayınlarda Sedat Peker suç örgütünün gizli tanığı olduğu beyan edilen bir şahsın bilgileri ve görüntülerinin yer aldığı ve bu şahıs üzerinden bazı iddiaların dile getirildiği hatırlatıldı.

Söz konusu şahıs hakkında İçişleri Bakanlığı Tanık Koruma Kurulunca verilen herhangi bir koruma kararı olmadığı ve adli yönden verilen kararların bağımsız yargı organlarının yetkisinde olduğu belirtilen açıklamada, söz konusu yayında geçen iddialarla ilgili olarak da gerekli yasal sürecin başlatıldığı bilgisi verildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç