Son Dakika: EGM Polis Promosyon Anlaşmasında Konuşulan Rakam Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: EGM Polis Promosyon Anlaşmasında Konuşulan Rakam Açıklandı

Polislerin promosyon ödemeleri ile ilgili son dakika kulis bilgisi geldi. İşte konuşulan rakam.

Bankalar 27 Eylül 2022 14:18 0
Son Dakika: EGM Polis Promosyon Anlaşmasında Konuşulan Rakam Açıklandı

Son dakika: Polislerin promosyonları netleşiyor.

Emniyet bünyesinde görev yapmakta olan 300 binden fazla polis , promosyon anlaşmasının nihayete ermesini bekliyor. Ayda 300 liralık promosyon anlaşmasına yapılan itiraz sonrası konu yeniden gündeme alındı ve banka ile promosyon görüşmelerinin yeniden yapılmaya başlandığı açıklandı.

EGM tarafından 6 Eylül 2022 tarihinde yapılan promosyon açıklamasının üezrindne 3 hafta geçmesine rağmen bu konuda resmi bir açıklama gelmemesi tepki çekti. Polisler, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada promosyon ödemeleri konusunda anlaşmanın artık imzalanmasını ve istedikleri promosyon oranında ödemenin yapılmasını istiyor. 

Polisler toplamda 50 bin lira promosyon talep ederken , promosyon anlaşmasının kısa sürede çözülmemesi , görüşmelerin uzaması durumunda beklentilerini arttıracaklarını söyledi. Kulislerden gelen son dakika bilgisine göre şimdi 300 lira olan promosyonun revize edilmesi konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlandığı ve ayda 600 lira + her 6 ayda bir maaş zammına endeksli artışın gündemde olduğu aktarıldı. Konu ile ilgili önümüzdeki günlede resmi bir açıklama gelmesi bekleniyor. 600 lira üzerinden hesaplama yapıldığında polislere 3 senelik anlaşma sonucu 36 ayda 21 bin 600 liralık promosyon ödemesi yapılacak. Her 6 ayda bir zamlanması ile rakam artacak. Sizce bu uygun mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Önümüzdeki günlerde açıklama gelince bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç