Son dakika: EGM 2023 yılı atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: EGM 2023 yılı atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü 2023 yılı atama ve yer değiştirme işlemlerinin sonuçlandığını açıkladı.

Haberler 8 Haz 2023 18:26 0
Son dakika: EGM 2023 yılı atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

Son dakika haberi: EGM 2023 yılı atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 28.062 polis memurunun atama ve yer değiştirme işlemlerinin sonuçlandığını açıkladığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Emniyet Genel Müdürlüğümüzce 2023 yılı Genel Atama çalışmaları çerçevesinde;

28.062 kahraman polisimizin atama ve yer değiştirme işlemleri, personelimizin moral ve motivasyonunu artıracak tüm detaylar düşünülerek sonuçlandı.

Emniyet Teşkilatımızda verimliliğin ve personel memnuniyetinin sağlanmasına yönelik, bu yılki genel atamalarda polislerimizin % 82'si birinci ve ikinci tercihlerine atandılar.

Nisan ayından bu yana, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilimizde yakınlarını kaybeden ya da depremden etkilenen yaklaşık 10.000 polisimizin de tayini tercihleri doğrultusunda yapılmış, boşalan yerlere yeni atamalar gerçekleştirilmiştir.

2023 yılı genel atamaları, ülkemiz ve milletimiz ile halkımızın huzur ve güvenliğinin teminatı, kahraman emniyet teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun."

Finans7.com I ANKARA

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç