Son Dakika: ECB Faiz Kararı Sonrası Gram Altın, Dolar, Bitcoin ve Borsa Tahmini Geldi İşte Son Fiyatlar 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: ECB Faiz Kararı Sonrası Gram Altın, Dolar, Bitcoin ve Borsa Tahmini Geldi İşte Son Fiyatlar 2022

Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak yaptığı son dakika açıklamasında dolar, altın ve kripto para ile borsa tahminlerini paylaştı.

Kripto Paralar 27 Ekim 2022 15:38 0
Son Dakika: ECB Faiz Kararı Sonrası Gram Altın, Dolar, Bitcoin ve Borsa Tahmini Geldi İşte Son Fiyatlar 2022

Son dakika: Hatice Kolçak'tan ECB faiz kararı sonrası altın, kripto para ve borsa tahmini.

Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak yaptığı son dakika açıklamasında Avrupa Merkez Bankası faiz kararını değerlendirdi. ECB faizleri 75 baz puan yükseltti. Beklendiği gibi gelen yükselme sonrası piyasalarda ciddi bir değişiklik olmadı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan ünlü Ekonomisty Hatice Kolçak, altın, kripto para ve borsa hakkında şu yorumları yaptı:

"Altın , bu da dolar endeks, Fed'in bir yerden yavaşlayacağı, frene basacağı , daha düşük bir faiz artırımı var. Ama dolar endeksi daha çok aşağıya düştüğü için emtia fiyatlarına artı olarak yansıdı. Dolar endeksi yükseldiği zaman her şey çöküyordu. Şimdi dolar düştüğü zaman her şey yükseliyor. Altın toparlandıo. Ons gümüş çıktı. Emtia tarafında güçlenme oldu. Bu kadar önemli. Doların gidişine Fed karar verecek. 

Kriptolarla ilgili , her şeyin kaderi dolara bağlı. Amerika'yı , Fed'i anlamak var. Fed her hamlesinde dünyayı etkiliyor. Dünyayı resesyona sürüklüyor. Ülkeler kendi paralarının değerini korumak için dolar satıyor. Tahvil satıyor. Bu sebeplerden dolayı Fed'in faizde nerede duracağı çok önemli. Biz dolar endeksine bakarak gidişatı görmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki tüm hamleler, kripto paralar, borsalar ne olacak? diye bakıyoruz Emtialar ne oılacak? Tüm bunları yukarı çıkacak, gidcek, artık boğa sezonu başladı demek için daha erken.

Çünkü dolara bakmamız lazım. Dolar aşağılarda kalacak mı buna bakmamız lazım. Buna karar vermek için erken. Eğer fed'den küçük bir yumuşama adımı gelse her şey uçar. Kripto paralar, hisseler, altın emtialar uçar. Bu kadar net söylüyorum size."

İşte açıklamanın tamamı:

PİYASALARDA SON DURUM NE ?

Dolar kuru 18.61 TL seviyesinde.

Euro kuru 18.65 TL.

Parite: 1.0015

Ons altın: 1660 dolar

Gram altın: 993 TL.,

Bitcoin: 20 bin 635 dolar.

Ethereum: 1557 dolar.

Finans7.com  | Ankara

Sorumluluk Reddi Beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com , borsa, kripto para, döviz ve emtialar konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Sadece bilgilendirir. Yatırım tavsiyesi hizmeti, sadece yatırım danışmanları, yatırım şirketleri, aracı kurumlar ve portföy yönetim şirketleri tarafından verilen bir hizmettir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç