Son Dakika: Dünya Gazetesi Kapanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Dünya Gazetesi Kapanıyor

Son dakika haberi: Dünya Gazetesi ekibinden yapılan son dakika açıklamasında bugün, gazetenin son sayısı olduğuna yer verildi.

Ekonomi 18 Kasım 2022 07:44 1
Son Dakika: Dünya Gazetesi Kapanıyor

Dünya Gazetesi kapanıyor.

Türkiye'de ekonomi yayıncılığında öncü kuıruluşlardan biri olan Dünya Gazetesi, bugün ana sayfası üzerinden yayınladığı bir açıklama ile yayın hayatına son verdiğini bildirdi. MEvcut yönetim yaptığı açıklamada, 3 yıl önce imzalanan kiralama sözleşmesinin sona erdiği ve yeni sözleşmede kabul edilemez durumlar olması nedeniyle anlaşmaya varılamadığına yer verildi. Anlaşmaya varılamaması nedeniyle çalışanların kendi yollarını çizme zamanının geldiğinin altı çizildi.

"Her yolculuğun son bulduğu bir durak var... Bizler de nihayet bir yolun sonuna geldik… İstemeyerek ve elimizde olmayan nedenlerle… Türkiye’nin tek ekonomi gazetesini her gün sizlere doyurucu bir içerikle, tarafsız, objektif ve dürüst bir yayıncılık anlayışıyla ulaştırma çabamızı, 'çalışanların' DÜNYA ailesi olarak elinizdeki bu sayı ile noktalıyoruz." ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında ekibin bugünkü son sayısını çıkardığı ve bundan sonra çıkmayacağına yer verildi.

NEDEN KAPANDI?

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Mevcut sözleşmenin ilk üç yıllık döneminin sonuna geldik. Umudumuz ve dileğimiz DÜNYA adıyla birlikte yürümekti. Ancak yenileme süreci, fedakarlık sınırlarını zorlamamıza rağmen maalesef çıkmaza girdi. Önceki sözleşmenin ruhuyla bağdaşmayan ve sürdürülebilirliği olanaksız kılan koşullarla karşı karşıya kaldık. Devamla, son anda tarafımıza iletilen ihtarname ile sözleşmenin yenilenmeyeceği bilgisini aldık" ifadelerine yer verildi.

Ekibin yoluna Nasıl Bir Ekonomi adıyla devam edeceği öğrenildi.

Finans7.com'u takipte kalarak ekonomi haberlerinden anlık haberdar olabilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kapanan her gazete sanki yıkılan bir ağaç gibi üzücü 😔 onca emek...