Son Dakika... Disney Plus Neden Mail Gelmiyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika... Disney Plus Neden Mail Gelmiyor?

Disney Plus üyeliği yapmaya çalışan birçok kişinin yaşadığı sorun mail gelmiyor sorunu. Peki bu sorun nasıl gider?

Bilim ve Teknoloji 14 Haz 2022 16:02 2
Son Dakika... Disney Plus Neden Mail Gelmiyor?

Disney Plus mail gelmiyor? 

Disney Plus'a üye olma kisteyen binlerce kişi, sistemin Türkiye'de faaliyete başlamasının ardından Disney + resmi sayfasına akın etti ve üyelik oluşturmak için uğraşmaya başladı. 

Üye olmak için öncelikle e mail adresinizi girmeniz gerekmektedir. Mail adresinizi girdikten sonra sırayla sizden istenen bilgileri doldurmanız greekmektedir. Bilgileri girdikten sonra şifre belirleyeceksiniz. Şifre sonrasında ise ödeme sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada kredi kartı ya da banka kartı bilgilerinizi girerek aylık ya da yıllık ödeme planı oluşturabilirsiniz.

Bunun ardından üyeliğiniz tamamlanmış olacaktır. 

MAİL GELMİYOR

Disney Plus'a üye olmak isteyen , indirimli kampanyadan faydalanmak isteyen binlerce kişi, Disney sayfasına akın etmeye başladı. Sayfada tüm bilgileri girdikten sonra üyeliğiniz tamamlanacaktır. 

Mail e mail kutunuzda görünmüyorsa önce varsa sosyal medya, tanıtımlar ya da spam gibi klasörlere bakın daha sonra mail uygulamanızda Disney diye aratın sonuçları yazarsınız.

Mail gelmemesinin bir diğer nedeni ise 14 Haziran tarihine kadar kampanyalı mailler yollanıyordu. 14 Haziran'dan sonra yeni kampanya yapılmıyor. 

Siz hangi sorunu yaşıyorsunuz? MAil gelmeme sorununu çözen kullanıcılar ile henüz bunu çözememiş kullanıcılar, Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer üyelerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

EN GÜZEL DİZİ VE FİLMLER İLE ÜYELİK ÜCRETLERİ

Disney Plus 'ta olan en güzel filmler ile üyelik paketleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
bana'da gelmedi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
ben 14 haziran dan önce ön başvuru yaptım mail gelmiyor