Son dakika: Denizbank emekli banka promosyonuna EYT zammı yaptı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Denizbank emekli banka promosyonuna EYT zammı yaptı 2023

Son dakika haberi: Denizbank tarafından yapılan açıklamada emekli promosyonuna EYT zammı yapıldığına yer verildi.

Emekli Haberleri 1 Mart 2023 21:23 3
Son dakika: Denizbank emekli banka promosyonuna EYT zammı yaptı 2023

Denizbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve promosyona EYT'lilere özel zam yapıldığına yer verildi.

Denizbank tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada Denizbank'ın emekli promosyonuna rekor zam yaptığı bildirildi. Normalde 5 bin lira promosyon veren Denizbank, EYT'lilere özel emekli promosyon kampanyasını açıkladı. Açıklanan promosyon kampanyasına baktığımızda Denizbank'ın artık en yüksek promosyonu 7 bin 500 liraya kadar çıkardığı görüldü.

2023 yılında EYT yasasının çıkmasından sonra promosyon kampanyasını güncelleyen banka, 2 bin 500 liralık zam yapıldığını söyledi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Standart promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.
EYT’lilere özel 7.500 TL ye varan promosyon ödemesi, fatura talimatına ek olarak ödenecektir.

Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, standart promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.

EYT’lilere özel 7,500 TL'ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz.

Standart Promosyon Kampanyası: 01.11.2022 -31.12.2023 arası emekli maaşını Denizbank'a devir etmiş emekli maaş müşterileri için geçerlidir.
EYT’lilere özel 7.500 TL ye varan Promosyon Kampanyası : 01.02.2023 ‘ten sonra emekli olmuş, maaşı Denizbank ‘a aktarılmış emekli müşteriler için geçerlidir.
Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.

Fatura talimatının 3 yıl taahhüt süresinde iptal edilmesi veya 3 ay üstü üste otomatik ödenmemesi durumda kıstalyevme hesabı yapılarak kalan süre promosyon ceza tutarı hesabınıza borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya 31.12.2023 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz;

Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.

Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır"

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular e devlet kapısı emekli maaş bankası seçimi kısmından ya da banka şubelerinden yapılmaktadır. Kadın erkek emekliler bu sayfada >  TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Çok kötü bir banka
Ziyaretçi 13 Ay Önce
ING ve İŞBANK dan 2 senedir 7500 promosyon veriliyor. bu nasıl haber böyle... neyse nasılsa sileceksiniz. saygılar
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Daha gecen sene emeklilere 7500₺-8000₺ promosyon veriyorlardıDalga geçer gibi yükselttik diyorlar 5250₺ harca harca bitmez 😡