Son Dakika Cumhurbaşkanı Kabine Sonrası İlk Kez Ev Sahibi Olacaklara TOKİ Sosyal Konut Müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Cumhurbaşkanı Kabine Sonrası İlk Kez Ev Sahibi Olacaklara TOKİ Sosyal Konut Müjdesi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısından sonra TOKİ müjdesini verdi.

TOKİ Başvuru 1 Ağu 2022 20:21 17
Son Dakika Cumhurbaşkanı Kabine Sonrası İlk Kez Ev Sahibi Olacaklara TOKİ Sosyal Konut Müjdesi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı TOKİ müjdesi.

Kabine toplantısından sonra kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ konut kampanyasına ilişkin düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Haftalardır konuşulan toki düzenlemesi hakkında konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni yılın ilk ayları ile enflasyonun düşeceğini ümid ediyoruz. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeme sözü konut sektöründe de yerine getirecek yeni projeler geliştirdik. Geçen 20 yılda en büyük değişiklik şehirciliktir. TOKİ Vasıtasıyla 1 milyon 170 bin vatandaşımızı, çevre düzenlemesi ve sosyal donatıları ile ev sahjibi yaparak dünyada eşi benzeri olmayan bir başarı elde ettik. 100 bin sosyal konut için 10 katından fazla talep aldık.  Ülkemizin 81 şehrinde hız kesmeden toplu konut projelerini sürdürüyoruz. Pekiçok ilimizde sanayileri dışarı alyıor ve süratle devam ediyoruz.

İlk kez ev sahibi olacak vatandaşlarımızın beklediği proje ile ilgili hazırlıklar bitmek üzere. Kira öder gibi ev sahibi olacak konutlarla ev sahibi yapacağız. Sıfır atık uyumlu , enerji verimli projelerinin tamamında yenilenebilir enerji sistemleri kullanılacak. Amacımız salgında daralan konut arzını hızla arttırarak hem inşaat sektörünü arttırmak, hem de insanımızı erişilebilir fiyatlarla ev sahibi yaparız. Bu adım kiraların da düşmesine yol açacak. Her zaman olduğu gibi şehit yakınları ve gazilerimiz ile emeklilerimize özel bir kontenjan ayıracağız. Ayrıca ilk defa evlenecek gençler de kota sahibi olacak. Önümüzdeki ay tanıtım toplantısı ile tüm detaylarını duyuracağımız bu konut kampanyasının hayırlı olmasını diliyorum. Projenin yürütücüdsü olan Çevre ,Şehircilik ile TOKİ'yi tebrik ediyorum."

Kadın erkek diğer adaylarla sohbet ve bilgi alış verişi için Facebook grubumuza TIKLA KATIL

TOKİ 150 bin konut Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (17)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
3 sene önce cikan konutlarnezaman yapilacak
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Başvurular ne Zaman yapılacak açıklandı mi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnşallah olurda yeni evliyim 3aylık ikiz babasıyım ev sahibi çıkarıyor vala 2aydır ev bulamıyorum sokakta kalcaz yoksa bu gidişle
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnşallah fakirlere çıkar evi olmayanlara
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gine hep mali olanlara çıkıyor saçma evi kactane olanlar bile yazdırıyor onlara çıkıyor evi olmayanlara hep çıksın Allah icin