Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi ile Görüşme Sonrası İlk Açıklama Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi ile Görüşme Sonrası İlk Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ERdoğan'dan Sisi ile tokalaşma sonrası ilk açıklama geldi. İşte son dakika açıklaması.

Siyaset 21 Kasım 2022 13:05 0
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi ile Görüşme Sonrası İlk Açıklama Geldi

Erdoğan'dan Sisi ile görüşme sonrası ilk açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Sisi ile verdiği görüntüler sonrası son dakika açıklaması yaptı. 

"Tüm Türkiye şu an Sisi ile görüştüğünüz fotoğraf karesini konuşuyor. Gerçekten çok merak ediliyor, ne konuşuldu, bir süreç mi başladı? Daha önce bu konuya ilişkin açıklamalarınız olmuştu “normalleşme adımları atılabilir” diye. Dünya Kupası’nın önüne geçti bu kare. Ne söylersiniz buna ilişkin?" sorusuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu şekilde cevap verdi:

"Bir süreç başlayabilir demiştik. Böyle bir sürecin başlaması için burada bir adım atılmış oldu ve hayırlısıyla görüşmeleri yaptık. Temennim odur ki, önce bakanlarımızla başlayan bir süreci, daha sonra inşallah üst düzey görüşmelerle iyi bir noktaya taşıyalım istiyoruz. Çünkü olaya ben şöyle bakıyorum, Türkiye-Mısır arası, bir liderler buluşması değildir, Türk milleti ile Mısır halkının geçmişteki birlikteliği bizim için çok önemlidir. Yeniden niye olmasın, yeniden niye başlamasın? Bunların sinyalini verdik. İnşallah fevkalade bir hal olmadıktan sonra bu adımı hayırlısıyla atarız. Bizim tabii kendilerinden tek isteğimiz; bu görüşmelerle birlikte, bize karşı Akdeniz’de tavır içinde olanlara yönelik burada biz barışı ikame edelim, onunla beraber yolumuza inşallah devam edelim."

CUMHURBAŞKANI TOKALAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sisi ile bir araya geldi ve tokalaşarak bir müddet sohbet etmişti. Bu görüntüler dünden bu yana sosyal medya üzerinde en çok tartışılan görüntü olmuştu.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç