SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Maaşlara Zam Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Maaşlara Zam Açıklaması

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan az önce bir açıklama yaptı ve maaşlara zam geleceğini söyledi.

Son Dakika 4 Haz 2022 12:21 3
SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Maaşlara Zam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan maaş zammı müjdesi.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , düşen alım gücüne değindi ve maaş zamlarının geleceğini söyledi. Erdoğan açıklamasında, "Ücretliler başta olmak üzere her kesimden vatandaşın gelirlerini arttırarak aradaki farkı kapatacak programları hazırlıyoruz. Yatırım, istihdam, üretim ,iihrtacat, bunların hepsini arttrarak sene sonuna güçlü gideceğiz." dedi.

HAREKAT GELİYOR

Erdoğan açıklamasında, "Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Bahar Kalkanı ve Pençe-Kilit'le güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu darmadağın ettik. Hem güney sınırlarımızdaki güvenlik hattımızın eksiklerini yeni harekatlarla tamamlayacak hem de karasıyla, deniziyle, havasıyla tüm kuvvetlerimizi her türlü göreve hazır hale getirecek çalışmaları titizlikle yürütüyoruz." dedi ve şunları söyledi:

"Karşımıza çıkarılan aktörlerin birer aparat, yürütülen kampanyaların birer proje olduğunu biliyor, asıl mücadeleyi bunların yularını ellerinde tutanlara, projelerin gerçek sahiplerine karşı veriyoruz. Biz, başaramayacaksınız diye meydan okudukça üzerimize yeni yöntem ve araçlarla gelmeyi sürdürenlere diyoruz ki, bu milletin son ferdi de toprağa düşmeden, sinsi senaryolarınızı hayata geçiremeyeceksiniz. Biz istiklal ve istikbal diyerek mücadele bayrağını yükselttikçe ayağımıza taktıkları çelmeleri artıranlara diyoruz ki, bu milletin son ferdi de şehit olmadan aziz vatanımızın tek karış toprağını kirletemeyeceksiniz.

Karşımıza çıkarılan aktörlerin birer aparat, yürütülen kampanyaların birer proje olduğunu biliyor, asıl mücadeleyi bunların yularını ellerinde tutanlara, projelerin gerçek sahiplerine karşı veriyoruz. Biz, başaramayacaksınız diye meydan okudukça üzerimize yeni yöntem ve araçlarla gelmeyi sürdürenlere diyoruz ki, bu milletin son ferdi de toprağa düşmeden, sinsi senaryolarınızı hayata geçiremeyeceksiniz. Biz istiklal ve istikbal diyerek mücadele bayrağını yükselttikçe ayağımıza taktıkları çelmeleri artıranlara diyoruz ki, bu milletin son ferdi de şehit olmadan aziz vatanımızın tek karış toprağını kirletemeyeceksiniz."

MAAŞLARA ZAM GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur, asgari ücret ve emeklilerin maaş zamları için çalışmaların sürdüğünü söyleyerek, "Ücretliler başta olmak üzere her kesimden vatandaşın gelirlerini arttırarak aradaki farkı kapatacak programları hazırlıyoruz. Yatırım, istihdam, üretim ,iihrtacat, bunların hepsini arttrarak sene sonuna güçlü gideceğiz." dedi.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Zam gi gelir gelmez herşey aynı oranda zamlanacak zM vermek yerine fiyatların düşürülmesi daha uygun olmaz mı 🤔
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Zamlari Aylik yapalim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Maaslara zam yapıp ekmeği de 10 lira yapacaksanız hiç bir şey yapmayın