Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bağkur 7200 gün ile erken emeklilik açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bağkur 7200 gün ile erken emeklilik açıklaması geldi

Bağkurlulara erken emeklilik açıklaması geldi. Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan az önce geldi.

İş Dünyası 28 Mart 2024 1
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bağkur 7200 gün ile erken emeklilik açıklaması geldi

Son dakika: Erdoğan'dan Bağkur 7200 gün ile emeklilik açıklaması geldi.

Geçen sene yapılan seçimlerden önce seçim vaadi olan Bağkurlulara erken emeklilik düzenlemesi hakkında son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Bağkura tabi olan küçük esnafların 5 yıl erken emekli olacağına dair düzenlemenin geleceğini söyledi.

Bursa'da düzenlenen seçim mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Gazze'de oluk oluk akan Müslüman kanı karşısında kör sağır kesilenler başımıza benzer felaket gelse aynısını yapacak. Suriye'de, Libya'da Karabağ'da hangi adımı attıysak karşımıza da küresel ittifak bulduk. Ülkemizde etki edebildikleri her kesimi kışkırtmaya çalıştılar. Her seçimde aynı senaryoyu devreye soktular. Milletimiz ile bir olup bu oyunları bozduk. Kimi tuzakları hüsrana uğrattık kimisini sokakta durdurduk. Önümüzde bizi yine zorlu bir süreç bekliyor. Bu toprakları vatan yapmak için verdiğimiz uğraşı vatanımızı elde tutmak için de vereceğiz. Ülkemiz muhalefetinin anlamadığı, anlamak istemediği hakikat işte budur. Ülkenin ve milletin uzun vadeli çıkarlarının altına dinamit döşemekten kaçınmıyorlar. Bu uğurda PKK'ya, FETÖ'ye, emperyalistlere göz kırpıyorlar. Proje zaten sıfır, icraat desen yok. Her türlü entrika kol geziyor. Çeşitli şehirlerde DEM ile neyin karşılığı karanlık ittifaklar kuruyor. Bundan öyle utanıyorlar ki saklamak için kırk takla atıyor. CHP'nin ihtirasları Demi de hallaç pamuğuna çevirdi. Toplam üye sayısı 500'ü bulmayan marjinal partiler sağa sola talimat veriyor. Ortada savunduklarını iddia ettikleri hak hukuk prensip namına bir şey kalmadı. Bize karşı ortalığı ayağa kaldıranlar CHP küstahlığı karşısında uslu kediye döndü. CHP'deki kirlenmişlik hali utanç verici. Çantalar dolusu avrolar, dolarlar... Bunları saymaya bile yetişemiyorlar. Görüntüleri kimse izah edemiyor. Paraların kime ait olduğunu izah edemiyorlar. Darbe güzellemelerini saymıyorum"

BAĞKURLULARA ERKEN EMEKLİLİK GELİYOR

"Hayat pahalılığından en fazla etkilenen kesim emeklilerimiz ve çalışanlarımız. 16 milyon emeklimizin tamamına 5'er bin lira ödeme yaptık. Şimdi de promosyonları 8-12 bi aralığına yükselttik. Önümüzdeki temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız. Düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı" diyen erdoğan, Bağkurlu vatandaşlara erken emeklilik geleceğini söyledi ve "Küçük esnafın prim gün sayısındaki adaletsizliği gideceğiz" dedi.

NE ZAMAN GELECEK?

Erken emeklilik seçimden sonra meclise gelecek. Düzenleme geldiğinde bildirimle haberdar olmak, düzenlemeyi kaçırmamak için finans7 mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 30 Gün Önce
SSK bayanların da erken emekli olmasını istiyoruz en az 50 yaşında emekli olsunlar primleri de 3600'den olsa seviniriz