Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan meclis gündemini açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan meclis gündemini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada TBMM'nin açılması sonrası ana gündeminin ne olacağını duyurdu.

Haberler 7 Ağu 2023 19:18 0
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan meclis gündemini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, meclisin ilk gündemini duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı yaptığı son dakika açıklamasında meclisin açıldıktan sonra ilk gündemini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlar gibi devletlerin de hayatlarında dalgalanmalar olabilir. Hem içeride arrdı ardına yaşadığımız badirelerin hem küresel sıkıntıların hepsi de gelip geçicidir. Türkiye'nin gücü de imkanları da potansiyeli de geçmişle mukayese edilmeyecek kadar büyüktür. Bu kritik dönemde hep birlikte yapmamız gereken şey, milli çıkarlarımızı, ortak menfaatler,i, evlatların geleceğini küçük beklentilerin önüne koymamaktır. Bunu başardığımızda önümüzde kimse duramaz.

Deprem için 104 milyar dolara mı ihtiyacımız var. Bu söylediğim şekilde hareket edersek hem şehirleri ayağa kaldırır hem de parayı yeniden ekonomimize kazandırrız. Omuz omuza verir yükü paylaşırsak sorundan kurtuluruz.

Çalışan ve emekliler için ilave kaynak mı lazım? Ortak geleceğimize birlikte sahip çıkarsak kısa sürede tüm bu sabit gelirli vatandaşları eskisinden bile iyi yere getiririz.

Zaman yorulsa da bizim hizmet aşkımızın yandığı gönlümüz asla yorulmaz. Yapacak çok hizmetimiz var. Bunu tüm kalbimizle inandığımız bir hakikat olarak ifade ediyoruz.

Her bir vatandaşımıza gösterdiği sabır vefa ve fedakarlığı için şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu tarihi dönemeci de güzel bir şekilde tamamladıktan sonra Türkiye Yüzyılı basamaklarını beraberce çıkmaya devam edeceğiz. Her alanda Türkiye destan yazmaktadır. 2 haftalık süreçte iştirak ettiğimiz etkinliklerde bu hakikati tekrar gördük"

MECLİSİN İLK GÜNDEMİ

"Son kabine sonrası toplam 1102 adli yargı hakimi ve Cumhuriyet savcısı ile idari yargı hakiminin kura heyecanına ortak olduk. Meclisin açılması ile başörtüsü ve ailenin korunması düzenlemesi başta olmak üzere milletimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Sivil ve özgürlükçü bir anayasa ile ülkemizi buluşturmak istiyoruz. Bununla ilgili hamlemizi önümüzdeki günlerde yapacağız"

MECLİS NE ZAMAN AÇıLACAK?

TBMM 1 Ekim 2023 tarihinde açılacak. Meclis gündemi için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç