Son Dakika Cumhurbaşkanı Açıkladı: Asgari Ücrete Zam Hazırlığı Başladı: 'Çok Farklı Olacak'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Cumhurbaşkanı Açıkladı: Asgari Ücrete Zam Hazırlığı Başladı: 'Çok Farklı Olacak'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret konusunda net açıklama geldi ve hazırlıkların başladığına yer verildi.

Son Dakika 14 Ekim 2022 12:04 4
Son Dakika Cumhurbaşkanı Açıkladı: Asgari Ücrete Zam Hazırlığı Başladı: 'Çok Farklı Olacak'

Son dakika : Asgari ücrete zam için hazırlıklar başladı.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Astana Zirvesi dönüşü uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete 2023 Ocak ayında yapılacak zam hakkında net cevap verdi ve hazırlıkların başladığını söyledi.

28 EKİM KRİTİK

“Yeni yüzyıl, Türkiye yüzyılı olacak” dediniz. 28 Ekim'de AK Parti'nin seçim stratejisinin ilk adımı olan Seçim Vizyon Belgesi'ni açıklayacaksınız. Bu belgede neler var?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde yanıt verdi:

"Her şeyden önce, iddiası olmayan müddei olamaz. Önce iddianız olacak ki müddei olasınız. Biz, iddia sahibiyiz, öyle çıktık yola. Gayet güzel bir çalışma var. Bu çalışmayı arkadaşlarımız yürütüyorlar. O gün de orada çok farklı bir sunumla inşallah tüm ülkemize hitap edeceğiz."

"Asgari ücret konusunda beklentilerle ilgili farklı rakamlar konuşuluyor. Bu konuyla ilgili siz neler söylersiniz?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan şiu şekilde cevap verdi:

"Şu anda bu konuyla ilgili çalışmaları başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum. Ama biz, havada uçuşan değil de yere sağlam basan adımları atacağız ki zihinlere iyi yerleşsin."

FARKLI OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açıklamasında, asgari ücret için farklı bir hazırlık içinde olduklarını söyledi. Bu hazırlığın nasıl bir şey olduğu konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan bir açıklama yapmadı.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
VALLA KİMSE BOŞUNA KONUŞMASIN YAPARSA AK PARTİ YAPAR DİĞER PARTİLER AVUCUNUZU SİZE YALATIR SEÇİM DE AYIK OLUN 🇹🇷
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Emekli aylıkları içinde çok farklı olacak diyebilirmisin diyemezsin yap en düşük emekli aylığını asgari üçret görelim bakalım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Evet çok farklı olacak artık haftalık değil günlük zam olacak imiğinizi kurutucaz 😁
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Reis işini bilir boş konuşmaz asgari ücrete iyi bir zam yapılacaktır ama şuda bir gerçek tüketime yapılan zamların önüne geçilmez iseçokta faydası olmaz diye düşünüyorum.