Son Dakika: Cristiano Ronaldo'nun Yeni Takımı ve Alacağı Ücret Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Cristiano Ronaldo'nun Yeni Takımı ve Alacağı Ücret Belli Oldu

Son dakika haberi: Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu. İşte Ronaldo'nun 2.5 yılda alacağı para.

Spor 5 Ara 2022 16:11 0
Son Dakika: Cristiano Ronaldo'nun Yeni Takımı ve Alacağı Ücret Belli Oldu

Son dakika : Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu: Büyük para alacak.

Kırmızı şeytanlar olarak adlandırılan İngiltere'nin dev kulübü Manchester United ile yaşadığı sorunlar neddeniyle takımdan gönderilen Cristiano Ronaldo, dünya kupası devam ederken yeni kulübünü buldu. Gelen son dakika açıklamasında göre 37 yaşındaki futbolun efsanesi, bundan sonra Suudi Arabistan'da forma giyecek.

İspanyol gazetesi Marca'nın son dakika olarak aktardığı habere göre göre Ronaldo, Suudi Arabistan Kulübü Al*Nassr ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardığını söyledi.

KAZANACAĞI PARA

Gelen bilgilere göre Portekizli yıldız oyuncu 2,5 yıllık sözleşme için toplamda 500 milyon Euro para kazanacak. 1 Ocak 2023 tarihinden sonra Al-Nassr takımında forma giyecek Ronaldo'nun yeni takımında birçok bilindik isim var.

Al-Nassr'ın kadrosunda, David Ospina ve Gonzalo Martinez isimleri var. Bu isimlerin yanı sıra Türkiye'den tanıdığımız Talisca, Luiz Gustavo ve Vincent Aboubakar gibi futbolcular da bulunuyor.

Suudi Arabistan'ın en başarılı kulüpleri arasında gösterilen ve en son şampiyonluk zaferini 2019'da yaşayan Al-Nassr, 9 kez ülkenin en iyisi olarak kupayı kazanmıştı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç