Son dakika: Çocukları fırça sapı ile döven servis şoförü hakkında karar verildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Çocukları fırça sapı ile döven servis şoförü hakkında karar verildi

Servis aracında ortaokul öğrencilerini fırça sapı ile döven servis şoförü hakkında tutuklama kararı verildi.

3.Sayfa 28 Mart 2023 13:29 0
Son dakika: Çocukları fırça sapı ile döven servis şoförü hakkında karar verildi

İstanbul Küçükçekmece'de skandal olay sonrası servis şoförü tutuklandı.

İstanbul Küçükçekmece'den bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde bir ortaokul servisinde skandal görüntüler görüldüğü öğrenildi. Yaşanan skandal, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Servis şoförü, çocukların yere çöp attığı gerekçesiyle dövmeye başladı. Bir süpürge sapını eline alan şoförün çocukları dövdüğü o anlar, bir öğrencinin cep telefonu kamerasına da yansıdı ve bu anlar büyük tepki topladı. 

İddialara göre bir ortaokul öğrencisi yere çöp attı. Bunu gören servis şoförü ise öğrencilere bğaırmaya başladı ve hızını alamayarak süpürge sapını eline alıp çocukları dövmeye başladı. Yaşanan skandal olayı, serviste bulunan diğer öğrenciler cep telefonu kamerasına kaydetti.

Görüntülere bakıldığında servis şoförünün sinirli şekilde elinde sopa ile çocuklara bağırdığı ve onlara defalarca vurarak darp ettiği görülüyor.

Yaşanan skandal olaydan sonra çocuklar, görüntüleri ailelerine izletti. İzledikleri karşısında şok olan aileler, durumu hemen şikayet etti. Olayla ilgili hızlıca bir soruşturma başlatıldı ve polis ekiplerine gözaltı talimatı verildi. Harekete geçen Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, A.H. isimli servis şoförünü Tevfikbey Mahallesi civarında yakaladı ve gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli A.H. isimli kişi, savcılık işlemlerinden sonra tutuklama istemiyle hakimliğe gönderildi.

Hakim, şüphelinin çocuğa karşı kasten yaralama suçundan tutuklanmasına karar verdi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç