Son dakika: CHP il başkanlığına düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili açıklama geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: CHP il başkanlığına düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili açıklama geldi

Son dakika haberi: Trabzon'da CHP il başkanlığına düzenlenen saldırı ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

3.Sayfa 13 Mart 2023 20:31 0
Son dakika: CHP il başkanlığına düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili açıklama geldi

Trabzon'da CHP il başkanlığı binasına silahlı saldırıya soruşturma açıldı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada CHP İl Başkanlığı'nın da olduğu binaya ateşli silahla mala zarar verme olayının gerçekleştirildiği ihbarı sonrası soruşturma başlatıldığına yer verildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığını ve inceleme kapsamında bölgede güvenlik kameralarının izlendiğini bildiren İl Emniyet Müdürlüğü, şu ifadeleri kullandı:

"Kamera kayıtlarından, olayın 12 Mart'ta saat 02.05'te çeşitli suçlardan kaydı bulunan Y.E.B, A.S.S. ve B.Y. isimli 3 şahıs tarafından gerçekleştirildiği anlaşılmıştır. Gözaltına alınan şahıslar, ifadelerinde, aşırı derecede alkollü olduklarını, olayın Y.E.B'nin havaya doğru doldur boşalt yaptığı sırada silahın ateş alması sonucu yaşandığını ve herhangi bir kasıt unsuru bulunmadığını beyan etmişlerdir."

PARTİYE GEÇİNCE FARK ETTİK

Yapılan açıklamada saldırının el yapımı ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 dolu fişek ele geçirildiği, soruşturmanın ise devam ettiğine yer verildi.

CHP İl Başkanı konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Olay yeri inceleme ekipleri geldi. Gerekli araştırmaları yaptılar. Şu an olay inceleme aşamasında. Soruşturma devam ediyor. Birkaç gün içerisinde netleşir. Güvenlik kameraları inceleniyor. Netleşince bize dönecekler, gerekli bilgilendirmeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bölgeye bir ziyaret gerçekleştirecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç