Son Dakika: Cem Uzan Kripto Para Piyasasına Giriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Cem Uzan Kripto Para Piyasasına Giriyor

Cem Uzan bir son dakika açıklamasında bulundu ve kripto para piyasasına gireceğini söyledi.

Kripto Paralar 9 Eylül 2022 13:46 0
Son Dakika: Cem Uzan Kripto Para Piyasasına Giriyor

Son dakika haberi: Cem Uzan kripto para piyasasına giriyor.

Yurt dışında olan ve bir süre önce 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Fransa'da yaşamakta olan Uzan, geri dönüş sinyali verdiği son günlerde siyaset gündeminde çokça kendinden bahsettiriyor. Twitter adresi üzerinden bir son dkaika açıklamasında bulunan Uzan, kripto para piyasasına gireceğini söyledi ve tüm gözleri yeniden kendi üzerine çevirdi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak kripto para piyasasıyla iş dünyasına geri döneceğini söyleyen Uzan, bunun için sayılı günler kaldığını söyledi ve "Sayılı günler kaldı açıklamaya Türkiyem. NFT dünya çapında devrim. Kripto dünyasında devrim pek yakında Türkiyem." dedi.

Söz konusu açıklamada Cem Uzan'ın kripto para borsası mı kuracağı yoksa yeni bir kripto para mı çıkaracağı yönünde yorumlanırken yeni projesi ile ilgili Cem Uzan'ın bu ay içinde açıklama yapması bekleniyor.  İşte Cem Uzan'ın yaptığı son dakika açıklaması:

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç