Son Dakika: Bursa'da İKM'leri (Gardiyan) Taşıyan Serviste Patlama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bursa'da İKM'leri (Gardiyan) Taşıyan Serviste Patlama

Bursa'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre infaz koruma memurlarını taşıyan minibüste patlama meydana geldiği bildirildi.

Son Dakika 20 Nisan 2022 09:33 0
Son Dakika: Bursa'da İKM'leri (Gardiyan) Taşıyan Serviste Patlama

Son dakika haberi: Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan servis minibüsünde patlama meydana geldiği bildirildi.


Bursa'dan gelen son dakika bilgilerine göre İnfaz Koruma memurlarını taşıyan minibüste henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama medyana geldiği bildirildi. PAtlama sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği bilgisi verildi. Patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Bursa'nın Orhangazi ilçesinde infaz koruma memurlarını taşıyan otobüste nedeni henüz bilinmeyen bir patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.




4 YARALI

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri hemen yaralılara müdahalede bulunmaya başladı. İlk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği tespit edilirken 4 kişinin ise yaralı olduğu öğrenildi. Yaralılar , ilk müdahalesinin bölgede yapılmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.


İhbar üzerine bölgeye gelen ve geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, patlamanın neden meydana geldiğini araştırmaya başladı.


GÜNCELLEME: 08.48

Olayın Mudanya yolu İhsaniye Mahallesi civarında gerçekleştiği öğrenilirken 1 cezaevi personelinin şehit olduğu, 4 personelin de yaralandığı öğrenildi. Yaralanan personellerden birinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.


TERÖR SALDIRISI İHTİMALİ


Bursa Emniyeti olayı araştırıyor, terör saldırısı olma ihtimali üzerinde de duruluyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç