Son dakika: Bursa 5 ilçede okullar tatil edildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Bursa 5 ilçede okullar tatil edildi

Bursa'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle 5 ilçede okulların tatil edildiği bildirildi.

Eğitim 29 Kasım 2023 0
Son dakika: Bursa 5 ilçede okullar tatil edildi

Bursa'da 29 Kasım okullar tatil mi? Valilik açıkladı.

Bursa Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 29 Kasım'da tatil edilen yer hakkında bilgi verildi.

Dün akşam saatlerinde, etkili olan şiddetli fırtına ve yağmur nedeniyle vatandaşlar, okulların tatil edilmsini bekliyordu. Ancak Valilik geceyi duyuru yapmadan tamamladı.

Sabah saatlerinde devam eden fırtına sonrası az önce Bursa Valisi bir açıklama yaptı. Vali Mahmut Demirtaş, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada okulların bazı ilçelerde tatil edildiğini duyurdu.

Demirtaş'ın açıklamasına baktığımızda 5 ilçede okulların bugün tatil edildiği bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle; Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerimizde 29 Kasım Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 29 Kasım'da idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

BURSA HAVA DURUMU NASIL? İŞTE HAFTALIK DURUM

Bursa için yayınlanan hava durumu raporuna baktığımuızda bugün ve yarın da şiddetli yağışlar beklendiği görülüyor. Cuma günü havanın açılması ve parçalı bulutolu olması beklenirken Pazartesi'den itibaren sıcaklıkların yeniden düşmesi ve yağışların şehirde etkili olması bekleniyor. Rüzgarın ise bugün devam etmesi ve öğle saatleri itibarıyla etkisini yitirmesi bekleniyor. İşte Bursa'da önümüzdeki günlerdeki hava durumu:

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç