Son dakika: Bu Twitter hesapları hakkında inceleme başlatıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Bu Twitter hesapları hakkında inceleme başlatıldı

Son dakika haberi: Hakkında inceleme başlatılan Twitter hesaplarının hangileri olduğu belli oldu. İşte o hesaplar.

Haberler 28 Mayıs 2023 23:28 0
Son dakika: Bu Twitter hesapları hakkında inceleme başlatıldı

Seçim sonuçları ile ilgili yaptıkları paylaşımlar nedeniyle hakkında inceleme başlatılan Twitter hesapları açıklandı.

Bugün yapılan seçimlerde en çok kullanılan platform, her zamanki gibi sosyal medya platformları oldu. Sosyal medya üzerinde seçimlerle ilgili dikkat çeken paylaşımlar yapıldı. Sonuçlar bazı hesaplardan erken paylaşıldı. Bazı hesaplardan, sandık başında meydana gelen olaylar aktarıldı.

Tabi bazı hesaplar, bazı haberleri teyit etmeden paylaştığı için emniyete takıldı. Gelen son dakika açıklamasında TRT Haber, birçok Twitter hesabı hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan geldiği bildirilen son dakika açıklamasında hesapların provokatif paylaşımlar yaptığı ve bu hesapların kimliklerinin tepit edildiğine, kimliği henüz tespit edilemeyen hesaplar hakkında incelemelerin devam ettiğine yer verildi.

Sosyal medyada Darweb Haber hakkında gözaltı kararı verildiği iddia edildi. Bununla ilgili bir son dakika açıklaması geldi ve söz konusu sayfa, "GÖZALTI KARARI HAKKINDA Hakkımızda karalama kampanyası yapan kuruluşların uzun zamandır hedefinde olduğumuz için doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Gerek FETÖ’ye, gerek PKK’ya, gerek Hizbullah’a karşı duruşumuzdan ve fikirlerimizden asla taviz vermeyeceğiz. Atatürk’ün gösterdiği yolda durmadan yürüyeceğimize TÜRK GENÇLİĞİ olarak ant içeriz. Hakkımızda çıkan haberler şu an için gerçeği yansıtmamaktadır. Yaşanılan olumsuz bir durumda takipçilerimizi konuyla ilgili bilgilendireceğiz. Destek mesajları atan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

BU HESAPLAR HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI

Webtekno'nun aktardığı bilgilere göre Haber Report, DarkWeb Haber, Militer Doktrin, Muhbir (ajansmuhbir) ve Solcu Gazete adlı sayfaların yöneticileri hakkında incelemeler başlatıldığına yer verildi.

Söz konusu sayfalar hakkında yapılan son dakika açıklamasında, "kamuoyunda yanıltıcı, gerçek dışı ve yanlış algı oluşturacak şekilde kamu düzenini ve kamu barışını bozmaya yönelik gerçeğe aykırı bilgileri paylaşmak suretiyle alenen yayan, provokatif ve manipülasyon içeren paylaşımlar" denildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç