Son Dakika: Bu İllere Şiddetle Yağmur Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bu İllere Şiddetle Yağmur Geliyor

Son dakika haberi: Meteoroloji gEnel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında ülke genelinde birçok şehre kuvvetli yağmur geleceğine yer verildi.

Yaşam 9 Eylül 2022 18:56 0
Son Dakika: Bu İllere Şiddetle Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir son dakika açıklaması geldi: Birçok şehre kuvvetli yağışlar geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehre şiddetli yağmur geleceği , bu illerde yaşayan vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması gerektiğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda ülke geneli 5 günlük hava durumuna yer verdik.

HAVA DURUMU

Ülke genelinde 5 günlük hava durumu şu şekilde:

10 EYLÜL HAVA DURUMU

10 Eylül hava durumuna baktığımızda ülke genelinde güneşli bir hava beklendiği görüldü. İşte 10 Eylül 2022 ülke geneli hava durumu:

11 EYLÜL 2022 HAVA DURUMU

11 Eylül hava durumuna baktığımızda yağışların Trakya Bölgesi'nden ülkemize giriş yaptığı görülüyor. 

12 EYLÜL 2022 HAVA DURUMU

12 Eylül hava durumuna baktığımızda Marmara ile Karadeniz bölgesinin tamamında şiddetli yağış beklendiği görüldü. Öte yandan Ege Bölgesinin kuzey bölgelerinde ve İç Anadolu'nun Kuzey batı bölümlerinde yağış beklendiği görüldü.

 

13 EYLÜL 2022 HAVA DURUMU

13 Eylül Salı hava durumuna baktığımızda Marmara Bölgesinde şiddetli yağmur beklenirken Karadeniz Bölgesinin tamamında Akdeniz Bölgesinde ve İç Anadolu Bölgesinin birçok bölümünde şiddetli yağmur beklendiği görüldü.

14 EYLÜL HAVA DURUMU

Çarşamba günü hava durumuna baktığımızda Karadeniz Bölgesinin tamamında , İstanbul ve çevrelerinde , Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kısımlarında Güney Doğuy Anadolu Bölgesi ile Adana Mersin çevrelerinde şiddetli yağmur geliyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç