Son Dakika: Bu İllere Kar Yağışı Geliyor İşte Hava Durumu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bu İllere Kar Yağışı Geliyor İşte Hava Durumu

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada birçok şehre kar yağışı beklendiği bildirildi.

Haberler 23 Ekim 2022 21:36 0
Son Dakika: Bu İllere Kar Yağışı Geliyor İşte Hava Durumu

Bu illere kar yağışı geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması geldi. MGM resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada bazı şehirlerde kuvvetli yağışlar görüleceğine yer verilirken bazı illerimizde kar yağışı beklendiğine yer verildi. Biz de bu yazımızda haftra içi ülke geneli hava durumunun ne olduğuna yer verdik.

BU İLLERE KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

24 Ekim saat  11.00'da başlayacak ve 25 Ekim saat 06.00 'da sona erecek yağışlarla ilgili şu ifadelere yer verildi: "Pazartesi günü Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğusunda beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli (40-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Trabzon'un doğusunda akşam saatlerinden sonra, Rize ve Artvin'in kıyı kesiminde 25.10.2022 Salı sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışların meydana getireceği sel, su baskını, yıldırım, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

KAR GELECEK İLLER

Kar gelecek iller hakkında yapılan açıklamada, "Artvin, Rize ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor" denildi. 

23 Ekim 2022 tarihli hava durumuna baktığımızda Ülkenin Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı beklendiği görüldü. İşte hava durumu:

25 Ekim 2022 tarihli hava durumuna baktığımızda ülke genelinde parçalı bulutlu hava bekleniyor.

26 Ekim 2022 tarihli hava durumuna baktığımızda yine ülke genelinde parçalı bulutlu hava bekleniyor. 

Perşembe günü Karadeniz ve Güney Doğu Anadolu ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin bazı kesimlerinde yağmur bekleniyor.

Cuma günü Marmara Bölgesi'nde Karadeniz'de yağmur bekleniyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç