Son Dakika: Bu 39 İnternet Sitesi Kapatıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bu 39 İnternet Sitesi Kapatıldı

Son dakika haberi: Sermaye Piyasası Kurulu tarafından bir açıklama yapıldı ve 39 internet sitesinin kapatıldığına yer verildi.

Bilim ve Teknoloji 26 Mayıs 2022 22:29 0
Son Dakika: Bu 39 İnternet Sitesi Kapatıldı

Sermaye piyasası kurulu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada bazı internet sitelerine erişim engeli geldiğine yer verildi.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından her haftanın perşembe günü yayımlanan haftalık bültene baktığımızda birçok foreks sitesi hakkında erişim engeli geldiğine yer verildi.

GÜVENSİZ SİTELERDEN FOREKS OYNAYANLAR DİKKAT

Bilindiği üzere son dönemlerde foreks sitesi sayısında ciddi bir artış var. Sayıları binleri aşan Foreks sitelerinin birçoğu ise güvensiz sitelerdir. Bu siteler, SPK tarafından tespit edildiği anda kapatılıyor. Ancak tespit edilene kadar birçok vatandaşın parasını bu sitelere kaptırdığı da belirtiliyor. 

GÜVENLİ SİTELERİ TERCİH EDİN

Foreks konusunda açıklama yapan yetkililer, foreks için güvenli sayfaların tercih edilmesi gerektiğini söyledi. SPK'nın yaptığı açıklamaya baktığımızda aşağıdaki sayfaların bu konuda güvenli olduğuna yer verildiği görüldü:

  • Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
  • Destek Menkul Değerler A.Ş.
  • Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • İntegral Menkul Değerler A.Ş.
  • X Trade Brokers Menkul Değerler A.Ş.
  • Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
  • İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

KAPATILAN SİTELERİN LİSTESİ

İşte SPK tarafından yapılan açıklamada erişim engeli getirilen sitelerin listesi:

FOREKS NEDİR? NASIL PARA KAZANILIR?

Yatırım, hedging, spekülasyon amacıyla yapılan hareketlerin gerçekleştiği döviz piyasaları 24 saat boyunca açıktır.  Açılış Sidney ve Tokyo'da olmaktadır. Hong Kong ve Singapur, Bahreyn ile sürer Avrupa piyasalarına geçer. Frankfurt, Zürih, Londra'dan New York, Chicago piyasalarına ve Los Angeles ve San Fransisco'ya devam eder.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç