Son Dakika: BTC ve ETH Düşerken Terra Luna'da Sert Yükseliş: İşte Lunc Yorumları Grafiği Neden Yükseliyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: BTC ve ETH Düşerken Terra Luna'da Sert Yükseliş: İşte Lunc Yorumları Grafiği Neden Yükseliyor?

Son dakika haberi: Luba Coin'de sert yükseliş görüldü. Tüm kriptolarda düşüş görülürken bu coin'de dakikalar içinde yüzde 30 yükseliş görüldü.

Kripto Paralar 7 Eylül 2022 08:46 0
Son Dakika: BTC ve ETH Düşerken Terra Luna'da Sert Yükseliş: İşte Lunc Yorumları Grafiği Neden Yükseliyor?

Luna Coin'de yükseliş yeniden başladı.

Terra Luna Coin'de yükseliş yeniden başladı. Kripto para piyasasından gelen son dakika bilgilerine göre Luna Coin'de kısa süre içinde yüzde 40 'ın üzerinde yükseliş görüldü.

Kripto para piyasasında hızlı şekilde düşüş devam ederken bir zamanlar parlayan Terra Luna Coin'de hızlı şekilde yükseliş görüldü. Gelen bilgilere göre bu kripto parada dakikalar içinde yüzde 40'ın üzerinde yükseliş görüldü. Yükseliş sonrasında en çok merak edilen konu yorumları oldu.

Grafiğe baktığımızda son saatlerde hızlı bir şekilde yükseliş olduğu görüldü.

Son verilere göre Adını Lunc olarak değiştiren Terra Classic 0.009504 TL seviyesinde.

DİĞER KRİPTO PARALAR SERT DÜŞTÜ

Birçok kripto para sert şekilde geriledi. Gelen son verilere göre 1 BTC 19 bin 111 dolar seviyesine kadar geriledi. 1 Ethereum ise bin 575 dolara kadar geriledi. 

NEDEN DÜŞÜYOR?

Kripto paralarda Fed baskısı devam ediyor. Gelen son bilgilere göre Fed'in faizde ısrarcı olması kripto paralar üzerinde baskıya neden oluyor. Kritik 2 tarih açıklandı. Açıklanan tarihlerin ilkinde 13 Eylül'de enflasyon açıklanacak. Amerika'da enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte , eğer enflasyon yüksek gelirse kripto paralar üzerinde baskı devam edecek. Bir diğer tarih ise 21 Eylül 2022. Bu tarihte de Fed , beklenen kritik faiz kararını kamuoyuna açıklayacak. Faiz kararı 50 ile 75 baz puan arasında gidip geliyor. Yüksek gelmesi durumunda piyasalardaki baskı devam edecek. Beklentilerin altında faiz artırımı ise kripto paralarda baskıyı azaltacak. 

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç