Son dakika: BTC fiyatı bir anda fırladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: BTC fiyatı bir anda fırladı

Kripto para piyasasından son dakika haberi geldi. Gelen haberde Bitcoin ciddi şekilde yükseldi.

Kripto Paralar 10 Nisan 2023 20:10 1
Son dakika: BTC fiyatı bir anda fırladı

Son dakika: BTC ve ETH bir anda fırladı.

Kripto para piyasasından son dakika haberi geldi. Gelen son dakika haberinde Bitcoin ve Ethereum fiyatında ciddi yükseliş olduğu görüldü. Yaşanan sert yükselişle birlikte Bitcoin bir anda yüzde 5'e yakın bir yükseliş görülürken Ethereum fiyatı da yüzde 3 civarında yükseliş gösterdi.

Amerika'da bankacılık sektöründe yaşanan çöküş ve iflaslar ile birlikte yükselişe geçen ve geçen haftalarda 19 bin dolardan yukarıya doğru çıkan Bitcoin, son saatlerde ciddi şekilde yükselişe geçti.

BİTCOİN KAÇ DOLAR OLDU?

Bitcoin fiyatında ciddi bir yükseliş oldu. Bankacılık sektöründeki krizden önce 19 bin dolar seviyesinde olan Bitcoin fiyatı hızlı şekilde toparlanmış ve 25 bin doların üzerine kendisini armıştı. Bugün ise az önce hızlı yükseliş başladı. Gelen son verilere göre 1 Bitcoin 28 bin dolar seviyesinden 29 bin 157 dolara kadar yükseldi ve yüzde 5'e yakın bir yükseliş gösterdi. İşte Bitcoin fiyatında yaşanan yükselişin grafiği:

ETH FİYATINDA SERT YÜKSELİŞ OLDU

En büyük ikinci büyük kripto para birimi olan Ethereum'da da ciddi yükseliş oldu. Gelen son verilere göre Ethereum fiyatında yüzde 3.29 yükseliş olduğu görüldü. 1 ay önce 1390 dolar seviyesinde olan Ethereum fiyatı, bankacılık krizi sonrası 1700 dolarlara kadar gelmişti. Az önce başlayan yükselişte ise 1848 dolar seviyesinde olan Ethereum 1899 dolara kadar geldi. İşte Ethereum fiyatında yaşanan yükselişin grafiği:

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
1652