Son dakika: Borsada neler oluyor? İşte düşüşün asıl nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Borsada neler oluyor? İşte düşüşün asıl nedeni

Son dakika haberi: Borsada düşüşün asıl nedeni ve yükselecek mi düşecek mi? konusunda açıklama geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Borsa 11 Ocak 2023 13:20 0
Son dakika: Borsada neler oluyor? İşte düşüşün asıl nedeni

Son dakika: Borsada neler oluyor , neden düşüyor , ne zaman çıkacak?

Borsa İstanbul ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ünlü Ekonomist Tunç Şatıroğlu yaptığı son dakika açıklamasında, borsada son günlerde yaşanan sorunlara değindi ve düşüşlerin detaylarını paylaştı. 

Şatıroğlu, "Yaz aylarından beri soluksuz yükselen bir borsa. Ama son dönemde sıklıkla yaşanan düşüşler. Hal böyle olunca ; Bir süredir esen bahar havası sona mı erdi?" sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Şimdi bu bahar havası sona ermedi ama erecek. Öyle düşünüyorum. Son düşüşlerin neden olduğu konusunda çok kafa karışıklığı vardı. Ve açıklamaların hiçbiri de benim kafama yatmıyordu. Bilmediğimiz bir siyasi gelişme mi olabilir diyorduk. Çünkü dün akşama kadar bunu konuşuyorduk. Çünkü bir süredir İBB'ye kayyum atanacak iddiaları vardı. Borsa güven ister. İstikrar ister. Böyle bir güvensiz ortamda insanlar satışa geçiyor. Zaten yeterince yükseldi falan gibi. Ama dünkü olaylardan sonra ben dedim ki burada bir manipülasyon var. Kötü niyetli kişiler var. Öyle bir şey olma ihtimali aklıma yatıyor.

Çünkü siyasi bir gelişme olsa, İBB'ye kayyum atanacka olsa bunun haberi gelirdi. Akşam SPK'nın açıklaması oldu. Borsa İstanbul'un da açıklamaları oldu. Bu açıklamayı okuduğumuz zaman suçlanan biri yok. Her zaman yapılan bir hatırlatma. Ama bundan ben şunu anlarım: Kötü niyetli birileri var. Ben bunun farkındayım. Şimdi dosyası hazır değil. Ama bunu yanınıza bırakmayacağım diyor. Çünkü bu , ispatı hemen yapılabilecek bir şey değil. SPK belki tespit etmiştir ama bağlantılı kişileri de yakalamak istiyordur. Delilleri vermeden önce toparlamak istiyordur"

İşte açıklamanın tamamı:

Finans7.com |Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç