Son dakika: Borsa ve hisseler neden düşüyor 23 Ağustos 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Borsa ve hisseler neden düşüyor 23 Ağustos 2023

Son dakika haberi: Borsa neden düşüyor? Borsada düşüş devam edecek mi? Hisseler neden geriliyor? İşte son dakika bilgileri.

Borsa 23 Ağu 2023 18:36 0
Son dakika: Borsa ve hisseler neden düşüyor 23 Ağustos 2023

Borsa, Tüpraş, THYAO, SASA, Astor, Pegasus,  hisseleri neden düşüyor?

Borsada son dakika haberi geldi. Gelen haberde hisselerde hızlı şekilde bir gerileme olduğu görülüyor. Yaşanan gerilemenin nedeni ise en merak edilen konuların başında oldu. Borsa yatırımcıları, hisselerde neden gerileme olduğunu araştırmaya başladı.

Peki borsa neden düşüyor? Hisseler neden geriliyor? Borsa düşmeye devam edecek mi?

JACKSON HOLE TOPLANTISI VE FAİZ KARARI

Borsada ve tüm piyasalarda gözler yarın yapılacak Jackson Hole toplantısı ile gündüz saatlerinde açıklanacak faiz kararına çevrilmiş durumda.

24 Ağustos 2023 tarihi saat 14.00'da Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Daha sonra akşam saatlerinde ise Fed Başkanı Powell'in katılımı ile Jackson Hole toplantısı yapılacak

Yapılacak toplantıda verilecek mesajlar ve açıklamalar tüm dünya tarafından dikkatle izleniyor. Toplantıdan önce şahin açıklamalar beklentisi ile dolar kurunda güçlenme, emtia ve borsalarda gerileme oldu.

FLAŞ AÇIKLAMA: İŞTE DÜŞÜŞÜN NEDENİ

New York Times tarafından yayınlanan haberde dünyada borsaların düşüş nedenine yer verildi. Açıklamada borsaların yeni Covid varyantı nedeniyle düştüğü bildirildi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik F7 Teknoloji tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. Finans7 haber herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç