Son dakika: Borsa ne zaman yükselir, neden düşüyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Borsa ne zaman yükselir, neden düşüyor?

Son dakika haberi: Borsada düşüş bugün de devam ediyor. Peki borsa neden düşüyor? Borsa ne zaman yükselecek? Borsada son durum nedir? İşte son dakika bilgileri ve yorumları.

Borsa 1 Şubat 2023 12:53 0
Son dakika: Borsa ne zaman yükselir, neden düşüyor?

Borsa ne zaman yükselir?

Borsada son günlerde düşüş devam ediyor. Gelen son dakika açıklamasında endeksin bugün yüzde 1.55 düştüğü görüldü. Gelen son verilere göre endekste son durum şu şekilde:

NEDEN DÜŞÜYOR , NE ZAMAN YÜKSELİR?

Borsada son günlerde yaşanan düşüş ile ilgili bir açıklama yapan ünlü ekonomist Fatih Tonguç, "Geçen hafta borsada satışlar devam etti. Düzeltme devam ediyor. Şu anda her ne kadar yükselen trend içinde olsak da volatilitenin, oynaklığın arttığını görüyoruz. Bu da sıkışıklığı anlamına geliyor.Hala bence yükseliş kanalındayız. Hala düzeltme olarak değerlendirebiliriz. 4900'ler kanal desteği, onun altında 4500'ler son kale. Orası önemli. Orası iyi bir alım yeri de olabilir. Ama onun altına sarkarsa o zaman ayı piyasasından düşüşten bahsedebiliriz" dedi ve açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

NE ZAMAN YÜKSELİR?

Borsada yükseliş olup olmayacağı sorusuna da değinen Tonguç, "Seçimler yaklaşıyor. Düşüşe müsaade etmezler. Hem de enflasyon yüksek Muadil ülkelere baktığımızda, Arjantin Venezüela borsasına baktığımızda enflasyon oranında taşıyıcısı. Yükseliş daha sert. Hala bir düşüşten bahsedemeyiz. Ama tabi ki bu düzeltmede de short pozisyonda olanlar, volatiliteyi secen traderler çok iyi kazanımlar elde edebiliyor" dedi.

İşte açıklamanın tamamı:

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com , borsa, hisse, emtia, döviz ve kripto paralar konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesinde bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç