Son Dakika: Bitcoin'de Umut Veren Grafik ve Yorum Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bitcoin'de Umut Veren Grafik ve Yorum Açıklandı

Son dakika haberi: Bitcoin'de sevindiren son dakika verisi açıklandı. İşte gelen açıklama ve detaylı grafik analizi.

Kripto Paralar 11 Ara 2022 14:53 0
Son Dakika: Bitcoin'de Umut Veren Grafik ve Yorum Açıklandı

Bitcoin ile ilgili sevindiren gelişme: Kritik veri açıklandı.

Dünyanın en büyük kripto parasına ilişkin son dakika açıklaması geldi. Geçen seneden bu yana yaşanan büyük düşüş sonrası bir araştırma yapıldı. Yayımlanan son verilere baktığımızda farklı bir duruma yer verildi. 

Documanting Bitcoin adlı hesap tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamalara baktığımızda BTC'nin bir yatırım aracı olarak istikrar ve güvenilirliğinde uzun vadeli kademeli bir artış beklendiğine yer verildi. Söz konusu paylaşımlara baktığımızda on senelik verilere ilişkin istikrara ve güvenilirliğe dikkatler çekildi ve bu verilerde bir büyüme olduğuna yer verildi. Söz konusu grafiğe baktığımızda BTC'nin fiyatının gerçekleşen fiyatın altına düşme yüzdesinde son 10 yılda istikrarlı bir artış olduğuna dikkatler çekildi. 2012 yılında Bitcoin'in fiyatının altındaki düşüş yüzdesinin yüzde *60 seviyesinde olduğuna yer verildi.

Kaynak: Documenting Bitcoin

2015 ile 2016 senelerinde yüzde -44 seviyelerine gelen veri, daha sonra 2019 ile 2020 yılları arasında bunun daha da düştüğü ve yüzde -29.62 seviyesine düştüğüne yer verildi. Daha sonra bu ayı piyasasında bu verinin yüzde -24 seviyesine kadar düştüğü görüldü.

2022 yılı boyunca kripto para birimi yüksek enflasyon ve resesyon korkularına marız kaldı ve 1 sene öncesinden bu yana yüzde 75 değer kaybetti.Geçen sene Kasım ayında 69 bin dolara kadar tırmanan ve tüm zamanların rekorunu kıran Bitcoin, şu anda 17 bin 170 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç