Son dakika Bitcoin'de ses getiren tahmin geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika Bitcoin'de ses getiren tahmin geldi

Son dakika haberi: Kripto paralarla ilgili 2023 yılı için önemli tahmin geldi. Tahmin, kısa sürede ses getirdi.

Kripto Paralar 22 Ara 2022 17:51 0
Son dakika Bitcoin'de ses getiren tahmin geldi

Son dakika haberi: Bitcoin ile ilgili önemli bir değerlendirme geldi.

Dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada kripto para piyasasının çoğunluğunun yatay bir ticaret modelinde hareket etmeye devam edeceğine yer verildi. Tüccar ve yatırımcılar gelecek sene bir yükseliş için analizlere başladı.

Kripto analisti Mustache'den gelen son dakika açıklamasında amiral gemisi dijital varlığın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı son bir seneden sonra ayı piyasası yılının geldiği modelini kamuoyu ile paylaştı. Uzman ismin paylaştığı tabloya baktığımızda Bitcoin, 2013 yılında ATH'ye sahipken daha sonra 2014 ayı piyasası izledi. Aynı fiyat hareketi 2017 ile 2018 yıllarında ve 2021 ile 2022 yıllarında gerçekleşti. Mustache yaptığı açıklamada bunun bir süper döngü olmadğını , dönrt yıllık bir döngü olduğunun altını çizdi.

Söz konusu modelin devam etmesi durumunda bu , Bitcoin için 2022 ayı piyasasından sonra potansiyel olarak 2025 yılında zirveye ulaşan üç yıllık fiyat artışlarının gelebileceği ve daha sonra 2026 yılının başka bir ayı piyasası yılı olabileceğine yer verildi.

Konu ile ilgili bir açıklama da Bloomberg analisti Mike McGlone'dan geldi. McGlone yaptığı açıklamada Bitcoin ile birlikte diğer kripto paraların 2023 yılında yeni bir ralli yaşayabileceğini öne sürmüş ve bu açıklama ses getirmişti.

2022 yılında yaşanan yüksek enflasyon ve yüksek faiz ortamı , kripto paralar üzerinde ciddi baskıya neden oldu ve Bitcoin'de ciddi bir düşüş oldu.

ŞİMDİ NE KADAR?

Gelen son bilgilere göre 1 Bitcoin 16 bin 655 dolar seviyesinde seyrediyor. 1 Ethereum ise 1194 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç