Son dakika: Bitcoin'de düşüşü bilen isim, beklenen tahminini yayınladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Bitcoin'de düşüşü bilen isim, beklenen tahminini yayınladı

Son dakika haberi: 2022 yılındaki dip seviyeyi doğru bilen ünlü analist, yaptığı son dakika açıklamasında yeni tahmin verdi.

Kripto Paralar 21 Mart 2023 19:09 0
Son dakika: Bitcoin'de düşüşü bilen isim, beklenen tahminini yayınladı

Son dakika: Kritik Bitcoin tahmini geldi.

Bitcoin ile ilgili son dakika haberi geldi. 2022 yılında sürekli olarak düşen Bitcoin, 2023 yılına iyi başladı ve sene başından bu yana 12 bin dolara yakın bir yükseliş gösterdi. Seneb aşında 16 bin 500 dolar seviyesinde seyreden Bitcoin fiyatı, yaşanan ciddi yükselişten sonra şu sıralar 28 bin 80 dolara kadar geldi. 

Bitcoin ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. 2022 yılında en dip seviyeyi doğru şekilde tahmin eden Risk Yöneticisi ve ünlü Analist Chris Burniske bundan sonra Bitcoin'in seyri hakkında bilgi verdi. Burniske yaptığı açıklamada BTC'nin kritik bir teknik seviyeyi geri alması ile birlikte güçlendiğinin altını çizdi.

Eski bir ARK Invest analisti ve risk sermayesi şirketi Placeholder’ın şimdiki ortağı olan isim, şimdi uzun vadeli eğilimleri gösteren bir gösterge olan 200 haftalık basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem gördüğünü ifade etti.

Söz konusu yatırımcıya göre 200 haftalık SMA'nın destek olarak tekrar test etmek, Bitcoin'in gelecek zamandaki fiyat hareketi için iyiye işaret ettiğine yer verildi. Burniske Bitcoin ile ilgili yaptığı paylaşımında, “Biraz konsolide olsak bile, BTC ikna edici bir şekilde temizlendi ve 200W SMA’nın üzerinde kapandı. bunu tekrar destek olarak almak güzel olurdu" değerlendirmesinde bulundu.

Bitcoin'in kısa sürede nasıl performans gösterebileceğini söyleyen Burniske, fiyatın 50 bin dolar seviyesine çıkabileceğini, bunun için 35 bin dolarlık direnç seviyesinin geçilmesi gerektiğini söyledi. Tahminde Bitcoin'in piyasa değerinin trilyonlarca dolara kadar çıkacağını söyleyerek, “10 yılı aşkın bir süredir Bitcoin’e inanan biriyim, ancak bunun İnternet Finans Sisteminin (IFS) yalnızca bir parçası olduğunun da farkındayım" ifadelerini kullandı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç