Son Dakika: Bitcoin ve Ethereum'u Hareketlendiren Haber Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bitcoin ve Ethereum'u Hareketlendiren Haber Geldi

Son dakika haberi: Kripto paraları hareketlendiren son dakika açıklaması geldi. Açıklamada yeni fon oluşturulacağına yer verildi.

Kripto Paralar 14 Kasım 2022 12:58 1
Son Dakika: Bitcoin ve Ethereum'u Hareketlendiren Haber Geldi

Son dakika haberi: Kripto paraları yükselten son dakika açıklaması geldi.

Kripto paralarda çöküü durduran son dakika açıklaması geldi. Geçen hafta yaptığı hamleler, FTX'i satın alıp daha sonra satın almama kararının açıklanmasıil FTT tokenleri üzerinden yapılan hamleler ile gündeme gelen Binance, bu hafta kripto paraları kurtarmak için bir hamleye hazırlandığını söyledi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao yaptığı son dakika açıklamasında kripto paralarla ilgili yeni bir çalışma balşatıldığını söyledi. Zhao sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Binance'nin uzun vadede istikrarlı olan , fakat mevcut durumda süren likiditye krizinden etkilenen kripto para şirketleri için bir kurtarma fonu kurulacağını duyurdu.

Binance Ceo'su açıklamasında diğer şirketleri kurtarma fonuna yatırım yapmaya davet etti. İşte o açıklamalar:

KRİPTO PARALARDA TOPARLANMA BAŞLADI: İŞTE BTC VE ETH FİYATI

Bu açıklama sonrası kripto paralarda hızlı şekilde yükseliş görüldü. Açıklamadan öcne 15 bin 862 dolar seviyesinde seyreden Bitcoin, açıklamadan sonra hızlı şekilde yükseldi ve 16 bin 898 dolara kadar yükseldi ve 1000 dolar civarında değer kazandı.

Açıklamadan önce 1176 dolar seviyesinde olan Ethereum ise bu açıklamadan sonra hızlı bir toparlanmaya girdi ve dakikalar içinde 1269 dolara çıkarak 90 dolardan fazla değer kazandı.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7, kripto paralarla ilgili herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Evet böylelikle haber öncesi yüklü satın alan balinalar haber sonrası yükselişten kartlarını aldı ve satışlarını gerceklestirdi. Btc normal hareketleri sonrası traderlarin herzaman ki hareketiyle satış baskısı yaratıp aşağı çektikleri btc nin çıkacağı en yüksek değer 17 bin dolar seviyesiydi ve buda 15-17 arası gelip gitmeler sadece yükseliş olması 20 bin seviyesinden sonraki hareketleri yatırım tavsiyesi değildir