Son Dakika: Bitcoin ve Ethereum'da Beklenmedik Yükseliş İşte Grafik ve Son Fiyatları Yorumları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bitcoin ve Ethereum'da Beklenmedik Yükseliş İşte Grafik ve Son Fiyatları Yorumları

Son dakika haberi: Bitcoin ve Ethereum fiyatında hızlı yükseliş görüldü. Dakikalar içinde fiyatlar sert yükseldi.

Kripto Paralar 25 Ekim 2022 22:02 0
Son Dakika: Bitcoin ve Ethereum'da Beklenmedik Yükseliş İşte Grafik ve Son Fiyatları Yorumları

Kripto paralar fırladı.

Kripto para piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gelen son bilgilere göre kripto paralarda ciddi şekilde yükseliş görüldü. Dakikalar içinde yaşanan yükselişte grafiğin yukarı yönlü ciddi şekilde yükseldiği görüldü. Gelen son dakika bilgilerine göre Bitcoin'de yüzde 5'in üzerinde yükseliş görülürken Ethereum2da yüzde 10'un üzerinde bir yükseliş görüldü.

ABD'de Ekim ayı için tüketici güveni resesyon endişeleri ve yaygın enflasyonun tüketiciler üzerinde baskı yaratmasıyla beklentilerin üzerinde düşerek üç ayın en düşük seviyesine geriledi.
ABD’de borçlanma maliyetlerindeki sert yükselişin etkisiyle konut fiyatlarında artış hızı rekor biçimde yavaşladı.

BİTCOİN KAÇ DOLAR OLDU?

Bitcoin kısa sürede hızlı şekilde yükselişe geçti. Gelen son dakika bilgilerine göre sabah saatlerinde 19 bin 256 dolar seviyesinde olan Bitcoin, şu sıralar 20 bin 318 dolara kadar çıktı ve 1000 dolardan fazla yükseliş görüldü. İşte BTC fiyatında yaşanan yükselişin grafiği:

ETHEREUM FİYATLARI

Ethereum fiyatında, Bitcoin'de yaşanan yükselişten daha hızlı bir yükseliş görüldü. Sabah saatlerinde 1335 dolar seviyesinde olan ETH fiyatı kısa sürede yükselişe geçti ve 1500 dolara kadar çıktı. İşte Ethereum fiyatında yaşanan yükseliş:

XRP fiyatında yükseliş sınırlı oldu. Ripple bugün yüzde 2.88 seviyesinde yükseliş görüldü ve XRP 0,46950 seviyesine kadar geldi.

Altcoin yatırımcıları Bitcoin’in yatay gittiği bir senaryoda Ethereum’u takip ediyor. Bu nedenle pek çok altcoin yatırımcısı Ethereum’a odaklanmış durumda. Ethereum’daki yükselişin devam etmesi durumunda altcoinlerde mini bir ralli beklentisi oluşabilir.

Dipten alan yatırımcılar yükselen stoplarla marketi izlemeye devam edebilir. Yeni giriş yapacak yatırımcıların Bitcoin’in 20.000$ üzerinde kalıcı olup olamayacağını takip etmeleri gerekli.

Sorumluluk reddi beyani: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildri.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç