Son Dakika: Bitcoin ve Ethereum Tahmini Geldi İşte Dip Seviyeler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bitcoin ve Ethereum Tahmini Geldi İşte Dip Seviyeler

Son dakika haberi: Bitcoin ve Ethereum'da dip seviyeler hakkında açıklama geldi. İşte kripto para yorumu.

Kripto Paralar 8 Ekim 2022 12:51 0
Son Dakika: Bitcoin ve Ethereum Tahmini Geldi İşte Dip Seviyeler

Bitcoin'de dip seviye açıklandı.,

Kıdemli analist Rekt Capital, Twitter adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı ve geçen senenin Bitcoin ve Ethereum grafiğine göre bir değerlendirme yaptı. Capital yaptığı açıklamada Bitcoin'de 2013 yılı boğa piyasasında zirve seviyelerinin görüldüğünü söyledi. Zirveden sonra dip seviyeye ulaşmanın 413 gün sürdüğünü söyleyen Capital, 2017 yılı içinde zirveye ulaştığında ise Bitcoin'in en alt seviyeye çekilmesinin ise 364 gün sürdüğünü söyledi. Şimdiki süreçte ise Kasım 2021 zirvesinin üzerinden 333 gün geçtiğini söyleyen Capital, önümüzdeki 1 ile 3 ay içinde Bitcoin'in dip gerçekleştireceğini söyledi.

Capital açıklamasının devamında, Bitcoin'in şimdi bir direnç seviyesinde olduğunu söyledi ve "Bitcoin’in mevcut seviyesi çok aylı direniş haline geldi." ifadelerini kullandı.

Bu yazı kaleme alındığında Bitcoin'in değeri 19 bin 500 dolardı. Piyasa değerine göre en büyük kripto para olan BTC geçen sene Kasım ayından bu yana 69 bin dolardan yaklaşık olarak yüzde 72 değer kaybetti.

ETHEREUM

Rekt Capital yaptığı açıklamada piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para olan Ethereum hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Capital açıklamasında Bitcoin'e benzer şekilde bir direnç seviyesi olduğunu söyleyen Capital, "Ethereum’da, Bitcoin’e benzer şekilde bir direnç bölgesi ile karşılaşmış durumda. ETH grafiklerde turuncu renk ile belirttiğim seviyeden destek alabilirse kutunun üstünü destek olarak geri alabilirse, bir yükseliş hareketi görülebilir." ifadelerini kullandı.

Ethereum şu sıralar 1328 dolar seviyesinde seyrediyor. Kasım 2021'de 4 bin 878 dolar seviyesi ile tarihinin en yüksek seviyesini gören Ethereum, 1328 dolara kadar geriledi ve yüzd 73 seviyesinde değer kaybetti.

Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç