Son dakika: Bitcoin ve Ethereum fiyatları fırladı işte yorumlar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Bitcoin ve Ethereum fiyatları fırladı işte yorumlar

Son dakika haberi: Bitcoin ile Ethereum fiyatlarında hızlı bir yükseliş görüldü. Dakikalar içinde sert yükselen fiyatlar ve yorumlar yazımızda.

Kripto Paralar 12 Mart 2023 22:16 0
Son dakika: Bitcoin ve Ethereum fiyatları fırladı işte yorumlar

Son dakika: Bitcoin ve Ethereum fırladı.

Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Son günlerde ciddi bir düşüş içinde olan kripto paralardan gelen son dakika verilerinde ciddi bir yükselişin başladığı görülüyor. Anlık şekilde hızlı yükselişe geçen Bitcoin ile Ethereum fiyatında dakikalar içinde yüzde 5 civarında değer kazancı oldu.

1 SAAT ÖNCE BİTCOİN NE KADARDI ŞİMDİ NE KADAR?

Bundan kısa süre önce en büyük kripto para birimi olan Bitcoin 20 bin 303 dolar seviyesindeyken, aşağıdaki grafaikte de görüldüğü üzere Bitcoin dakikalar içinde 22 bin 169 dolar seviyesine kadar çıktı.

ETHERUEM FİYATI NE KADARDI NE KADAR OLDU?

Ethereum fiyatında da Bitcoin'de görüldüğü gibi hızlı bir şekilde yükseliş görüldü. Bundan 1 saat önce 1452 dolar seviyesinde seyreden ETH fiyatı, dakikalar içinde yükselişe geçerek 1534 dolara kadar çıktı. Aşağıdaki grafikte de görüldüğü üzere ETH dakikalar içinde yüzde 6'nın üzerinde bir değer kazandı.

NEDEN DÜŞMÜŞTÜ?

Bilindiği üzere 25 bin doların üzerine kadar çıkan Bitcoin'de son haftalarda ciddi bir düşüş görülmüştü. Bunun nedeni olarak ise ABD Temsilciler Meclisi Dijital Varlıklar Alt Komitesi'nin ilk duruşmasının yapıldığı gün etkisi sebep olarak gösterilmiş ve kripto piyasaları önemli ölçüde düşmüştü. Bitcoin 7 haftanın en düşük seviyesine gerilemiş ve 20 bin doların altına sarkmıştı.

Oturumdaki konular; dijital varlıkların büyük ölçüde menkul kıymetler mi, yoksa emtia olarak mı sınıflandırılması gerektiği sorusundan, kripto para endüstrisinin gelişimini ABD dışında sürdürmeye zorlanması halinde ortaya çıkacak olası terör tehdidine kadar çeşitlilik gösteriyor.

Finans7.com | Ankara

Finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç