Son dakika: Bitcoin ve Ethereum çok sert düştü İşte nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Bitcoin ve Ethereum çok sert düştü İşte nedeni

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde Bitcoin fiyatında ciddi şekilde gerileme olduğu görüldü. Dakikalar içinde yaşanan düşüşün nedeni yazımızda.

Kripto Paralar 26 Nisan 2023 23:26 0
Son dakika: Bitcoin ve Ethereum çok sert düştü İşte nedeni

Son dakika haberi: Bitcoin ve Ethereum çakıldı.

Kripto para piyasasından son dakika haberi geldi. Gelen haberde Bitcoin ve Ethereum fiyatının adeta çakıldığı görüldü. Peki kripto para piyasasında son durum nedir? Bitcoin fiyatı ne kadar oldu? Ethereum fiyatı ne kadar oldu? Kripto para piyasasında sert düşüş neden oldu? İşte gelen son dakika bilgileri ve güncel fiyatlar.

BİTCOİN 2 BİN 500 DOLAR BİRDEN DÜŞTÜ

Kripto para piyasasında bugün gündüz saatlerinde sert yükseliş görülürken az önce sert şekilde bir düşüş görüldü. Gündüz saatlerinde 29 bin 950 dolara kadar çıkan Bitcoin fiyatı, az önce ani bir şekilde düşerek 2 bin 500 dolardan fazla değer kaybetti ve 27 bin 389 dolara kadar geriledi. İşte BTC fiyatında yaşanan düşüşün grafiği:

ETHEREUM NE KADAR OLDU?

Ethereum fiyatında da Bitcoin ile paralel şekilde bir düşüş görüldü. Gelen son dakika bilgilerine göre gün içinde 1960 dolar seviyesine kadar çıkan Ethereum, az önce hızlı şekilde gerileyerek 1805 dolara kadar düştü. İşte Ethereum fiyatında yaşanan düşüşün grafiği:

Xrp fiyatı hızlı şekilde gerileyerek 0.44 dolara kadar düştü.

Doge Coin ise 0.076350 dolara düştü.ç

NEDEN DÜŞTÜ?

Franklin Templeton CEO'su Jenny Johnson, düzenleyicilerin ABD dolarının durumunu tehdit etmesi durumunda bitcoin kullanımını "sınırlamak" için adım atacağını söyledi. 

ABD'deki kripto düzenlemelerinin durumu hakkında şikayet etmek birçok sektör oyuncusu için bir norm haline geldi, ancak Franklin Templeton CEO'su Jenny Johnson, ister beğensinler ister beğensinler, daha fazla düzenlemenin geleceğini endüstrinin kabul etmesinin önemli olduğunu düşündüğünü söyledi.

“Bitcoin rezerv para birimi olarak ABD doları için bir tehdit haline gelecek kadar büyüseydi, ABD Bitcoin kullanımını sınırlardı. Para birimleri, hükümetler için ekonomilerini yönetmeleri açısından çok önemlidir” dedi. "Para birimlerini bu küresel para birimi kavramına bırakmayacaklar."

Bu açıklamalar sonrası Bitcoin sert satışalr yedi ve gerileme oldu.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com kripto paralar ve piyasalar hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç