Son Dakika Bitcoin Öyle Bir Düştü ki... (BTC, Ethereum, Solana, Xrp, Doge ve Alt Coinler Neden Düşüyor Belli Oldu)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Bitcoin Öyle Bir Düştü ki... (BTC, Ethereum, Solana, Xrp, Doge ve Alt Coinler Neden Düşüyor Belli Oldu)

Son dakika haberi: Kripto paralar çöktü. Binance tarafından gelen son açıklama Bitcoin hızlı şekilde 2 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Kripto Paralar 10 Kasım 2022 00:39 0
Son Dakika Bitcoin Öyle Bir Düştü ki... (BTC, Ethereum, Solana, Xrp, Doge ve Alt Coinler Neden Düşüyor Belli Oldu)

Yok artık: Kimse Bitcoin'in bu seviyelere düşeceğini beklemiyordu.

Kripto paralarda ciddi düşüş devam ediyor. Gelen son dakika bilgilerine göre Bitcoin'de ciddi şekilde gerileme yaşanırken 16 bin doların altına kadar gerileyen Bitcoin , 2 yılın en düşük seviyesine kadar geriledi. İşte kripto para piyasasından gelen son dakika bilgileri ve kripto parada yaşanan düşüşün asıl nedeni.

FED'İN ŞAHİN AÇIKLAMASI DÜŞÜŞÜ BAŞLATTI

Amerikan Merkez Bankası Fed'in faiz artışı kararı sonrası şahin duruşun devam edeceği, enflasyonun düşmeye başlayana kadar faizlerin artırılmaya devam edeceğini söylemesinin ardındna kripto paralarda düşüş başladı. 21 bin dolar seviyelerinde olan kripto para, 20 bin dolara kadar geriledi.

BİNANCE FTX KAPIŞMASI DÜŞÜŞÜ HIZLANDIRDI

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance ile FTX arasında son günlerde yaşanan olayda kripto paralarda düşüşü hızlandırdı. Konu ile ilgili açıklama yapan Hatice Kolçak, bunun iki kripto para borsası arasındaki mafyamsı hareket olduğunu söyledi ve "Binance ve FTX'in savaşı bu. Neler oldu? Binance, aslında şöyle: İkisi de dünyanın en büyük kripto para borsası. Bunlar birbirine girdiler. Bunların arasında uzun zamandır bir soğuk savaş var. Binance FTX'i kendisine rakip olarak görüyor. Büyüyor çünkü. Tutuyor FTX'in çıkardığı tokenları satın alıyor. Gizli gizli satın almış. Binance güçlü parası var. Gitmiş FTX Tokenları satın almı. Bunları satmakla tehdit ediyor. Diyor ki ben bu tokenlerı elimden çıkarırsam ikinci bir Luna vakası ortaya çıkar. Zaten bu söylemle birlikte FTT Tokeni de 25 dolardan 14 dolara kadar geri çekiliyor. Ve bunlar aşikar yapılıyor. Binance Ceo'su bunu Twitter'dan söylüyor. Satarsa FTX çok ciddi para kaybı yaşayacak. Bunlar çok ciddi bir birine giriyor." dedi.

Kolçak açıklamasının devamında ise "FTX'in parası yok. Bunların çok elinde likit yok. Maalesef bunları satın alamıyor. Eli sıkışık. Bunlar birbirine giriyor. Ondan sonra bir haber çıkıyor Binance çıkıyor diytor ki ben FTX'i satı nalıyorum diyor. Ama gerçekten aldı mı belli değil. Böyle garip iki kripto para borsasının bir birine girmesi. Hiç hoş değil. Bunların birbirne girmesi, Binance'nin güçlü olmaıs, FTX'i devirmek gibi sebeplerden dolayı hem kripto para borsalarını etkiliyor." dedi.

FEC KARARI KRİPTOLARI ÇÖKERTTİ

Fed tarafından FTX hakkında soruşturma kararı almasının ardından kripto paralarda düşüş hızlandı ve adeta çöküş başladı. 

BİNANCE'NİN KARARI TAM ÇÖKERTTİ

Binance tarafından alınan kararla FTX'in satın alınmasından vazgeçildiğii öğrenildi. Bu durum Bitcoin'de ciddi oranda düşüşe neden oldu.

BİTCOİN KAÇ DOLAR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin 15 bin 886 dolara kadar gerileyerek 2020 Kasım ayındna bu yana en düşük seviyesine kadar geriledi. 

ETHEREUM NE KADAR?

Ethereum fiyatında da hızlı şekilde düşüş görüldü. Son verilere göre 1 Ethereum 1109 dolara kadar gerileyerek ciddi düşüş gösterdi. 

DOGE COİN NE KADAR?

1 Doge 0,074362 dolara kadar geriledi.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Xrp fiyatı ise 0.33 dolara kadar geriledi.

SOLANA ise 13 doları gördü.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç