Son Dakika: Bitcoin, Ethereum ve Ripple Tahmini Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bitcoin, Ethereum ve Ripple Tahmini Geldi

Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Bitcoin, Ethereum ve Ripple analizlerine yer verildi.

Kripto Paralar 23 Ekim 2022 10:43 0
Son Dakika: Bitcoin, Ethereum ve Ripple Tahmini Geldi

Bitcoin, Ethereum ve Ripple grafik analizi yayınlandı.

BTCHaber’in YouTube kanalı BTCHaber TV'de bu hafta Emirhan Erdoğan moderasyonundaki yayında Ekonomist Tunç Şatıroğlu, gündem değerlendirmelerinin yanı sıra piyasalara dair analizlerini paylaştı. Söz konusu yayında Bitcoin, Ethereum ve Ripple hakkında grafik analizi de paylaşıldı.

FİYATLAR NE DURUMDA?

Öncelikle kripto paralarda son duruma bakalım. 

1 BTC: 19 bin 153 dolar.

1 ETH: 1307 dolar

1 XRP: 0,45869 dolar.

BİTCOİN BEKLENTİSİ VE GRAFİK ANALİZİ

Borsada iki günlük yükseliş görüldüğünü, Nasdaq'ın yükseldiğini ancak hareketli ortalamaya gelinmediği bildirildi. Şatıroğlu açıklamasında önemli seviyenin 11 bin 575 dolar olduğunu söyledi. Bunun yükseliş temelli desteklenmemesi durumunda Bitcoin'in 11 bin 575 doolara grei gelebileceğini söyleyen Şatıroğlu, Bitcoin'in bu durumdan çıkamayacağını söyledi. Haziran başındna beri yatay seyir devam ediyor. 18 bin 300 ile 18 bin 400 dolar  seviyesinde iken ucuz diye alıcı bulan Bitcoin'in bu seviyelerden trend başlatamadığı bildirildi. Bitcoin'de yükselişi şimdi beklemediğini söyleyen Şatıroğlu, 20 bin 490 dolara kadar olan hareketlerin normal olduğunu, bu seviyenin üzerine çıkılması durumunda yükslleişin başladığının söylenebileceğini söyledi. Şatıroğlu, "Yani 18.400 ve 20.500 dolar arasında gidip gelecek. Birkaç ay daha bu şekilde devam edebilir." dedi.

ETHEREUM ANALİZİ, BEKLENTİLERİ

Ethereum fiyatı da Bitcoin'e paralel olarak yükselip düşmekte. Şu anda halen yatay seyir devam  ediyor. Ethereum'da da bir şey olmayacağını söyleyen Şatıroğlu, 1250 dolar seviyesinde alıcı bulduğunu , 16 Haziran'daki seviyelere yakın şekilde hareket ettiğini söyledi. Fiyatın Fed kararlarına bağlı olduğunu söyleyen Şatıroğlu, şimdi yatay piyasada olunduğunu söyledi.

RİPPLE ANALİZİ VE BEKLENTİLERİ

Ripple hakkında görülen davanın çözüme gidecek beklentisi ile hızlı şekilde yükselişe geçen XRP fiyatı, 0.56 dolara kadra geldi. Şatıroğlu açıklamasında, "0.46-0.48 dolar aralığında olacak. Eğer kripto para piyasasını etkileyecek özel bir durum olmazsa dava sonucunu bekleyecek. Dava pozitif bir şekilde sonuçlanırsa 2.51 dolara kadar yolu var. 2.51’den sonra yukarı gidecek olursa o zaman değerlendiririz." ifadelerini kullandı.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç